ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (Υπ ΠρτΠΟ) "ΔΙΑΡΡΕΕΙ" ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!! Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ!!!

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΛΕΝΕ: Ο Χρήστος Παπουτσής, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τον διοικητή της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής φέρονται να έχουν συνάντηση με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους της CIA και του FBI, μετά από πληροφορίες υψίστης σημασίας περί ενδεχόμενης εκδήλωσης μεγάλους τρομοκρατικού χτυπήματος, το προσεχές χρονικό διάστημα στην χώρα μας!
 

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι το τρομοκρατικό χτύπημα θα εκδηλωνόταν με τη συμμετοχή Ελλήνων αλλά Ξένων υπηκόων!



ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι καθόσον η κυβέρνηση των ανίκανων είναι ικανή να "ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ" την αλήθεια πολλαπλές φορές προκειμένου να σωθεί ο συρφετός που εκτελεί τυφλά τις διαταγές των εντολέων και κατακτητών της χώρας!! Όμως πέρα από αυτό ,εκείνο που είναι δυνατό να "παίζει" είναι μια τρομοκρατική επιχείρηση ( ΣΤΗΜΕΝΗ - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ) των πάλαι παραδοσιακών φίλων μας αράβων - παλαιστινίων οι οποίοι μετά την υψηλή εξωτερική πολιτική του αμερικανοεβρέου ΑΠΑΤΕΩΝΑ Παπανδρέου έχουν απόλυτα δυσαρεστηθεί και έχουν εκφράσει τις θέσεις τους !!! Οι μετρ της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ σε συνεργασία με τους ΝΑΙ-ΝΕΚΟΥΣ της κυβέρνησης ΓΑΠ μπορούν να "στήσουν" κάλλιστα μια 'επιχείρηση" εξάρθρωσης τρομοκρατών και δη αράβων εντός ελληνικού εδάφους με αντίκτυπο πολλαπλών χρήσεων τόσο για την «διάσωση» του αμερικανογάλακτου ανδρείκελου πρωθυπουργού και των σχεδίων τους για την πώληση της χώρας όσο και για τις γεωπολιτικές επιδιώξεις τους στην μέση ανατολή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράσο στο Λημέρι. Κράτα μας ενήμερους σε αυτή τη νεα προβοκάτσια.


Boaz

ΑΔΗΣ είπε...

Συμφωνώ φίλε Ορίζοντα.
Τόσα χρόνια δεν είχαμε
ουτε ένα τρομοκρατικό
χτύπημα εξ αιτίας των
αριστων σχέσεών μας με
τον Αραβικό κόσμο ο
οποίος στο άκουσμα του
"ΓΙΟΥΝΑΝ" ακόμη μετά
απο χιλιάδες χρόνια
ΜΑΣ ΣΕΒΕΑΤΑΙ.
Φοβάμαι οτι οι προδότες μας με
τις συνεργασίες με το ισραηλ,
θέλουν να χαλάσουν αυτές τις
σχέσεις.