ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.11

Προς τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους νενέκους της τροϊκανής κυβέρνησης…

…εσείς μπορείτε να ζήσετε με 347,43 ευρώ το μήνα; Οι μανάδες σας και οι πατεράδες σας πόσα παίρνουν κυβερνητικά λαμόγια; Ή έκαναν περιουσία με τον ιδρώτα τους;
Ο πατέρας μου ζει… 85 χρονών με τα γνωστά προβλήματα γήρανσης. Έφθασε στην Αθήνα με την εσωτερική μετανάστευση μετά τον εμφύλιο. Πας μη δεξιός βάρβαρος, εχθρός της πατρίδας…Δούλεψε σαν σκυλί όλες τις δουλειές του ποδαριού… βοηθός μάγειρα, οικοδόμος, έκτακτος εισπράκτορας, εργάτης σε φούρνο… μια ζωή αγώνας για την επιβίωση, για να μπορέσει να σπουδάσει εμάς, τα παιδιά του. Ούτε στο καφενείο δεν έπινε καφέ, για να μην ξοδέψει τη δραχμούλα, το γάλα, το ψωμί των παιδιών του.
Δημοκράτης, στο ΕΛΑΣ, αλλά φανατικός αντιβασιλικός, με το γέρο της Δημοκρατίας… Άγριο κυνηγητό από το αστυνομικό κράτος του Καραμανλή… πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, ακόμη και για δουλέψει στην οικοδομή… απαγορευμένη η «Αθηναϊκή» ως κομμουνιστικό έντυπο, διώξεις γιατί τόλμησε να την αγόρασε στο περίπτερο της γειτονιάς…
Ήρθε η χούντα… μετά εκ νέου ο «εθνάρχης» της δεξιάς με το...
αστυνομικό κράτος… Ο Ανδρέας, η λύτρωση για τα περήφανα γηρατειά… μια ανάσα, μια ελπίδα ζωής…
Επιβίωνε, μας μεγάλωσε, του χρωστάμε ευγνωμοσύνη.
Δεν θέλησε να μην ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για «να κερδίσει ο Γιώργος, ο γιος του Ανδρέα», έλεγε.
Και να που ο Γιωργάκης έγινε πρωθυπουργός… και να που διόρισε μια κλίκα από νενέκους κι όλοι μαζί βρήκαν τον ένοχο που μαζί τα φάγανε!
Το συνταξιούχο που με τις περικοπές, μετά από μια ζωή δουλειάς παίρνει 347,43 ευρώ και πρέπει να πληρώσει τα μισά συνδρομή στα φάρμακα και εξ ολοκλήρου όσα αποφασίσατε ότι δεν πρέπει να τα συνταγογραφεί το ΙΚΑ (Αληταράδες, γαμώ την πίστη σας κυβερνητικά λαμόγια, γιατί να μην υπάρχει συνταγογραφούμενο φάρμακο για τον ίλιγγο;).
Τέλος η «αγανάκτιση»! Συντεταγμένα, οργανωμένα πρέπει να δώσουμε την ψυχή και τη ζωή μας για να ξεκουμπιστούν, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τη χώρα ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ όσοι συμμετέχουν στο έγκλημα και ψήφισαν αυτή την πολιτική!
Άραγε υπάρχει έστω ένας, μία υπουργός που νιώθει τύψεις; Αμφιβάλω! Είστε όλοι ένοχοι, εγκληματίες! Δεν είναι εγκληματίας ένας πρωθυπουργός που αποφασίζει το θάνατο ενός γέροντα;
Για την ώρα βλέπω ότι αφού κατά το επίσημο ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ σας κράζει, είμαι μαζί τους. Βασικά θα προτιμούσα το ΠΑΜΕ να στρατοπεδεύσει έξω από τη βουλή και να δείτε τι εστί βερίκοκο εσείς, οι ασφαλίτες σας και οι παρακρατικοί σας χαφιέδες!
Και… τις επιστολές που μας στείλατε να ανανεώσουμε την κάρτα μέλους του ΠΑΣΟΚ, να μην τις βάλετε εσείς, αλλά εμείς θα σας τις βάλουμε στο κώλο σας!
Γιώργος Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: