ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Συλλήψεις κατοίκων στο ΧΑΔΑ Ιερισσού και κράτησή τους χωρίς κατηγορητήριο!

Σήμερα το πρωί η αστυνομία συνέλαβε πέντε από τους κατοίκους που κρατούσαν βάρδια στον ΧΑΔΑ Ιερισσού για να μην περάσουν απορριμματοφόρα προς τον φλεγόμενο ΧΑΔΑ. Οι πολίτες έχουν κλεισει τον ΧΑΔΑ από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, εφαρμόζοντας  την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της Ιερισσού, το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι συλλήψεις έγιναν με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, χωρίς να προηγηθεί κανένα επεισόδιο. Δείτε το βίντεο στο http://ierissos.blogspot.com/. Οι συλληφθέντες (Αλέξανδρος Αντωνίου, Τόλης Παπαγεωργίου, Χρήστος Δάλλας και Θεόφιλος Κασκέτης) οδηγήθηκαν στην Αστυνομία Πολυγύρου όπου, χωρίς να τους απαγγελθεί κατηγορητήριο, πέρασαν από τη διαδικασία της Σήμανσης και τους αφαιρέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Τους ανακοινώθηκε δε ότι θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα, ώστε να περάσουν τη νύχτα στο Τμήμα σαν κοινοί εγκληματίες.
Οι παράνομοι είναι έξω και οι νόμιμοι είναι μέσα! Παράνομος είναι ο Δήμος Αριστοτέλη που συνεχίζει να χρησιμοποιεί μια ανεξέλεγκτη χωματερή που δεν είναι μόνο παράνομη, σύμφωνα με όλους τους νόμους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά είναι και επικίνδυνη, αφού καίει ασταμάτητα από τις 11 Ιουνίου. Οποιαδήποτε ρίψη νέων ποσοτήτων σκουπιδιών στον ήδη φλεγόμενο ΧΑΔΑ θα είναι πράξη εγκληματική .
Κατά του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα, του Αντιδημάρχου και παντός υπευθύνου έχουν ασκηθεί μηνύσεις για όλες τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις τους.
Δεν υποχωρούμε, παραμένουμε στις βάρδιες και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την οριστική απομάκρυνση αυτού του καρκινώματος από την Ιερισσό. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχουμε νέα “επίσκεψη” της αστυνομίας αύριο το πρωί. Θα πρέπει να συλλάβουν ολόκληρη την Ιερισσό για να ανοίξουν τη χωματερή!
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συνέλευσης Ιερισσού και δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: