ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.7.11

Η Κατάρρευση!!!



Εδραίωση...διεύρυνση...ξεκάθαρη ανατροπή... μπροστά η Ν.Δ με 6 ποσοστιαίες μονάδες
Διευρύνεται η διαφορά στις δημοσκοπήσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας με πολύ πιο ισχυρή δυναμική από αυτή που είχε καταγραφεί μέχρι στιγμής. Έτσι μέσα σε ένα μήνα η διαφορά αυξήθηκε σε ποσοστό 50% (από 4 στις 6 μονάδες) υπέρ της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ να πέφτει...
στο 26,5% από το 27,5% και τη Ν.Δ. να φτάνει το 32,5% από το 31,5% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση η εκλογική επιρροή του ΚΚΕ βρίσκεται στο 11,5%, στο 9% του ΣΥΡΙΖΑ , στο 7,5% του ΛΑΟΣ και στις 3,5% των Οικολόγων-Πράσινων.
Η απήχηση της Δημοκρατικής Αριστεράς ανέρχεται, σύμφωνα με την Public Issue, σε 2% και της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε 1,5% ενώ η αποχή ανέρχεται στο 38%. Το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για τελικά αποτελέσματα με αναγωγή των αναποφάσιστων.
Πρώτος σε δημοφιλία έναντι όλων των πολιτικών αρχηγών ο Αντώνης Σαμαράς και δεύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Με τον ρυθμό αυτό μέχρι το τέλος του έτους η Ν.Δ. θα έχει προσεγγίσει το όριο της αυτοδυναμίας που βρίσκεται περί το 35%, ανάλογα με το ποσοστό ψήφων του δεύτερου κόμματος που πάντως αποκλείεται να λάβει πάνω από 25%, όπως όλα δείχνουν.



citypress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: