ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.11

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ
Ναι είναι προδότης!!



Εντελώς περιστασιακά υπέπεσε στην αντίληψη μου η εξής δήλωση και θεσμοθετημένου φιλελληνισμού της Αμερικής, και μάλιστα με τον λεγόμενο δημόσιο νόμο ( public law 99-532 ).

Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε και κυρώθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1986 ( παραμονή της μίας από τις δύο μεγάλες μας Εθνικές εορτές που σημειοδοτεί την νίκη μας κατά του φασισμού ) από το Αμερικανικό Κονγκρέσσο και δηλώνει την 25η Μαρτίου ( τουλάχιστον του 1987 ) ως Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας.

Το κείμενο του νόμου είναι εξαιρετικά μικρό και αιτιολογεί την θέσπιση αυτή ως τον ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελλάδα σε αναγνώριση της εμπνεύσεως των ιδρυτικών αξιών της Αμερικής από τα Ελληνικά Ιδεώδη και τον στενό δεσμό και ταύτιση των δύο Εθνών ακριβώς λόγω των Ιδεωδών αυτών.

Αναγνωρίζει ουσιαστικά όχι μόνο την άρρητη συνέχεια του Ελληνικού Έθνους από την αρχαιότητα έως τώρα αλλά και την ουσιαστική ύπαρξη του πλαισίου του Ανθρωπισμού, της πολιτικής και της φιλοσοφίας που διέπει το Αμερικανικό ιδεώδες χάρη στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος νόμος μπορεί να μην αποτελεί κάτι παραπάνω από μία επιφανειακή δήλωση σεβασμού και αναγνώρισης του συνόλου της Ελλάδος ( Αρχαίας και Νέας με εστίαση στην Νέα ), η αμερικανική ανομολόγητη εξωτερική πολιτική μπορεί να είναι ουσιαστικά ανθελληνική αλλά το γεγονός παραμένει ότι ένα τέτοιο κείμενο δίνει σε έναν πραγματικά Έλληνα δημιουργό Ελληνικής διπλωματίας και εξωτερικής πολιτικής εντελώς άλλο βάθρο διαπραγμάτευσης σε κάθε περίπτωση ( από τον αναχαιτισμό της Τουρκίας μέχρι τον αναχαιτισμό των Σκοπίων και την επανεξέταση αθετημένων ή μη υλοποιημένων συνθηκών τουλάχιστον στο επικοινωνιακό επίπεδο και την διαμόρφωση της διεθνούς κοινής γνώμης ).

Ο δήθεν αμερικανόφερτος ΓΑΠ ( ο οποίος είναι αμερικανόφερτος μόνο στα πλαίσια της παγκόσμιας αντιανθρωπιστικής πολιτικής που στρέφεται ενάντια σε κάθε Λαό και εδρεύει ως λόμπυ όχι μόνο στην Αμερική στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά μαφιόζικου τύπου ιδρύματα αλλά και σε άλλα αντίστοιχα τέτοια λόμπυ που ενυπάρχουν παγκοσμίως από την αθηναϊκή λέσχη μέχρι την αγγλική και την λέσχη μπίλντεμπεργκ ) που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους όπλα, που θα μπορούσε να περιχαρακώσει την Ελλάδα με τον χαρακτήρα που της έχει αναγνωρίσει και επίσημα δηλώσει – μαρτυρήσει ένα από τα πιο δυνατά κράτη της υφηλίου ώστε ουσιαστικά από την Ελλάδα να υπάρξει χωρίς τον Λαϊκό πόνο και θυσία που αναγκαστικά θα υπάρξει τώρα για την εξάρθρωση του νέου φασισμού μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και σχημάτων, την διέσυρε με ψέματα και ουσιαστικά σε πείσμα της υπάρχουσας θέσεως της Ελλάδας ιδεολογικά και θεσμικά παγκοσμίως.

Απέκρυψε και αποσιώπησε όπλα επικοινωνιακής πολιτικής που μπροστά τους κανένα focus και καμμία bild δεν θα μπορούσε να σταθεί.

Ικέτευσε τους κατακτητές να προχωρήσουν στην κατοχή ενώ υπήρχε κάθε δυνατότητα για την περαιτέρω επικράτηση της Ελλάδας ως σύμβολο σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Είναι άπατρις και κανένα πρόβλημα δεν θα έχει να διασύρει το ίδιο και το κράτος που δήθεν υπηρετεί εάν αυτό διαταχθεί από το πραγματικό μη εθνικής ταυτότητας και εντελώς χρηματικής εξουσίας κέντρο στο οποίο υπακούει και το οποίο κάποτε είχε χρησιμοποιήσει έναν άλλον υφαρπαγέα για να αιματοκυλήσει την υφήλιο για το χρήμα, σε έναν λαό όμως που αντιθέτως με τους Έλληνες έχει μάθει να υπακούσει και να προσκυνάει και να λατρεύει τον δυνατό.

Όπως δεν πρέπει να αφήνουμε ανάμεσα μας έναν κατά συρροή δολοφόνο έτσι τόσο για το δικό μας καλό όσο και της Υφηλίου θα πρέπει να τον αφαιρέσουμε από την κοινωνική ζωή και μαζί με αυτόν και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ.

Για δική σας ανάγνωση παραθέτω το σύνδεσμο του συγκεκριμένου νόμου http://www.cq.com/graphics/sal/99/sal99-532.pdf αλλά επίσης και μία γρήγορη μετάφραση στα Ελληνικά.


πηγη
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΝΟΜΟΣ 99-532

99Ο ΚΟΝΓΚΡΕΣΣΟ

Κοινό Ψήφισμα

Όπως αναδειχθεί η 25η Μαρτίου 1987 ως «Ελληνική Ημέρα Ανεξαρτησίας: Ένας Εορτασμός της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας»

Επειδή οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν την έννοια της δημοκρατίας, κατά την οποία η υπέρτατη εξουσία διακυβέρνησης ενυπάρχει στον λαό

Επειδή οι Ιδρύοντες Προπάτορες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πήραν πολύ από την πολιτική και φιλοσοφική εμπειρία της αρχαίας Ελλάδας στην διαμόρφωση της αντιπροσωπευόμενης μας δημοκρατίας

Επειδή η 25η Μαρτίου 1987 σημειώνει την 166η επέτειο της έναρξης της επανάστασης που απελευθέρωσε τον Ελληνικό λαό από την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Επειδή αυτά και άλλα ιδεώδη έχουν θεμελιώσει ένα στενό δεσμό ανάμεσα στα δύο μας έθνη και τους λαούς και

Επειδή είναι πρέπον και επιθυμητό να γιορτάσουμε μαζί με τον Ελληνικό λαό, και να διακηρύξουμε εκ νέου τις δημοκρατικές αρχές από τις οποίες τα δύο μας θαυμαστά έθνη ξεπήδησαν: Τώρα, συνεπώς, ας

Ψηφιστεί από την Σύγκλητο και το Αμερικανικό Κογκρέσσο που συγκλήθηκε, ότι η 25η Μαρτίου 1987 θεωρείται ως «Ελληνική Ημέρα Ανεξαρτησίας: Μία Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Ανεξαρτησίας», και ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξουσιοδοτείται και παρακαλείται να εκδώσει εξαγγελία καλώντας τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να τιμήσει την συγκεκριμένη ημέρα με τις αρμόζουσες τελετές και δραστηριότητες.

Κυρώθηκε την 27η Οκτωβρίου 1986.»

Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: