ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.7.11

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΩΝ: Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φήμη ότι η μήνυσή μου μπήκε δήθεν στο αρχείο! Αυτό έγινε ιδίως μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη και Α. Γεωργιάδη προς τον υπουργό δικαιοσύνης Μ. Παπαιωάννου, ο οποίος τους απάντησε ότι «η μήνυση είναι στον εισαγγελέα εφετών για να εγκρίνει την αρχειοθέτηση!!», μια απάντηση που αφενός είναι ψευδής, αλλά και συνιστά απαράδεκτη απόπειρα επιρροής της εισαγγελέως, η οποία μπορεί φυσικά να εγκρίνει την αρχειοθέτηση, αλλά και την μη-αρχειοθέτηση. Η απάντηση όμως του υπουργού είναι και ψευδής, διότι η εισαγγελέας εφετών Άννα Καλουτά με την από 06-07-2011 απόφασή της, δεν δέχτηκε την αρχειοθέτηση της μήνυσης κι αντίθετα διέταξε την κατάθεσή της στην Βουλή σύμφωνα με τα άρθρα 59-63 και 86 Συντ. Την απόφαση αυτή την πιστοποίησε σε εμένα και τον τ. εισαγγελέα Ι. Σακκά (τηλ. 6977254569) ο αρμόδιος υπάλληλος της εισαγγελίας εφετών (τηλ. 210-6404632).
Την απόφαση θα την έχω καθαρογραμμένη σε λίγες ημέρες και θα την δημοσιοποιήσω. Μην ακούτε τους αγωνιούντες προδότες. Η αγωνία και ο φόβος τους κατατρώγει το συκώτι, όπως ο Αετός το συκώτι του Προμηθέα Δεσμώτη (βλ. εικόνα). Απολαύστε την αγωνία των.


Χαλκίδα 13-07-2011 Δημ. Αντωνίου
 
















Στη βουλή η μήνυση του Δ. Αντωνίου κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου για Εσχάτη Προδοσία!!! σύμφωνα με τα άρθρα 59, 60, 61, 62 και 86 του Συντάγματος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρα λα λα, τί καλά! :-)