ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.11

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην εφημερίδα Financial Times Deutschland λέει επί λέξει και χωρίς να τον πιέσει κανείς:  «Θα πρέπει να εξεταστεί επακριβώς το ζήτημα μιας μερικής αδυναμίας πληρωμών. Θεωρητικά, μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες ή μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο προκαλώντας πολύ μεγαλύτερη ζημία»

ΜΟΣΙΑΛΟΣ :ο Πρωθυπουργός απλώς…σχολίασε τις απόψεις των Οίκων Αξιολόγησης για τη  στάση  πληρωμών!!!


Ο ΓΑΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ................... ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ!!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΔΙΑ!!! ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΙΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΨΙΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΣ!! ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!! 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ...ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΗΔΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ  ....... Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΘΗ!! 

ΕΞΕΓΕΡΣΗ....ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...... ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ..ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: