ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.11

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΗ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ "ΜΠΑΡΑΒΟ" ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΩΝ CDS!!!!(ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ??)

Π. Οικονόμου: “Δεν θα πιάσουμε 50 δις από αποκρατικοποιήσεις”! – “Αυτοί που έχουν λεφτά προτιμούν να επενδύουν σε αέρα, σε spreads και CDS” 

 Έντονες αμφιβολίες για το αν η ελληνική κυβέρνηση θα πετύχει να πουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο απόσπασμα ομιλίας του στη Βουλή.

"Προβλέπω, και θα δείτε ότι θα επιβεβαιωθώ, ότι δεν θα πωληθούν όλα όσα προβλέπονται για τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά πολύ λιγότερα. Αυτό δεν είναι δυνατόν (να πουληθούν τα πάντα)", δήλωσε ο κ. Οικονόμου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο.

Πρόσθεσε ότι οι επενδυτές σήμερα δεν ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για εξαγορές επιχειρήσεων, αλλά μάλλον για χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Και φυσικά ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ αφού είπε την 'αλήθεια" έκλεισε την κωλοτούμπα του με την γνωστή δικαιολογία αλλά και παρωχημένη κινδυνολογία του ΑΡΧΗΓΟΥ του που τον έγλειψε βέβαια κατάλληλα για την υπουργική καρέκλα που του έδωσε λέγοντας:«Αν δεν πουλήσουμε θα χρειαστεί να πάρουμε πρόσθετα μέτρα. Θα πάμε σε στάση πληρωμών. Από μένα μη ζητάτε να συμπράξω σε στάση πληρωμών. Πονάω με πολλά από αυτά που βλέπω και αποφασίζονται, αλλά θα πονούσα περισσότερο αν πηγαίναμε σε στάση πληρωμών».

Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΜΕΔΟΥΛΙ" ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ..ΕΝΩ   πληρώνονται κάθε μήνα μισθοί και συντάξεις ανεξάρτητα του πακέτου   των 110 δις που λαμβάνουμε τμηματικά κάθε τρεις μήνες, το οποίο έχει ως μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των τοκοχρεολυσίων και των ομολόγων που λήγουν. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ "ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: