ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.11

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11, 12 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,ΚΤΗΡΙΟ 2 ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Η εισαγγελία διεταξε την κρατηση των 9 συναγωνιστων μας για σημερα το βραδυ, προκειμενου να περασουν σε δικη με την αυτοφωρη διαδικασια. Η δικη θα γινει αυριο Σαββατο στις 12 το μεσημερι, στο κτηριο 2 , στην αιθουσα 1, στην Ευελπιδων.Οι κατηγοριες: Διαταραξη κοινης ειρηνης,διεγερση για τελεση αδικηματος, απροκλητες σωματικες βλαβες, φθορες.
Ενος συναγωνιστη μας ο οποιος ειχε τραυματιστει και μεταφερθει στον Ευαγγελισμο , μετα τις "περιποιησεις" των ΜΑΤ, του επετραπει να κοιμηθει σημερα στο σπιτι του και να ελθει αυριο στο δικαστηριο, φεροντας το αυχενικο κολαρο προστασιας που του τοποθετησαν οι γιατροι.

Οι υπολοιποι συναγωνιστες βγηκαν....
συνοδευομενοι απο αστυνομικους εξω απο το γραφειο του εισαγγελεα και εγιναν δεκτοι με ζητωκραυγες, συνθηματα και χειροκροτηματα απο τους εκατονταδες αλληλεγγυους που ειχαν συγκεντρωθει εξω απο την Ευελπιδων. Αξιζει να αναφερθει οτι οι 8 συναγωνιστες δεν θα μεταφερθουν για διανυκτερευση στα κρατητηρια του ΑΤ Καλλιθεας, οπως αρχικα ειχαν ανακοινωσει οι αρχες. Για προφανεις λογους μεταφερονται σε τουλαχιστον 4 διαφορετικα αστυνομικα τμηματα της Αθηνας (ΑΤ Ομονοιας, Ακροπολεως, ΓΑΔΑ, Καλλιθεας).
Μαζι με τους αλληλεγγυους απο πολλες συλλογικοτητες και ανοιχτες συνελευσεις το βροντερο παρον τους εδωσαν και οι Αγανακτισμενοι Μοτοσυκλετιστες της πλατειας Συνταγματος, με τους οποιους μας εδεσαν κοινοι αγωνες.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/11/2611-12-2-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: