ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.11

ΠΡΟΣ Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο.


Ανοιχτή επιστολή απο Κασσιανό Αν. Κατσαβριά

Κύριε πρωθυπουργέ,
 Παρακαλείσθε να εξετάσετε, εσείς προσωπικά τον νέο φόρο (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων  δομημένων επιφανειών, δηλαδή την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών, που εκδόθηκε κατ΄ εξουσιοδότηση του ν. 4021/2011, του γνωστού νόμου χαράτσι του κράτους μέσω της ΔΕΗ.
Κύριε πρωθυπουργέ

Παρακαλείσθε να εξετάσετε (τον νόμο) και με προσωπική σας παρέμβαση να τον ακυρώσετε, διότι ο νόμος αυτός, είναι αντίθετος με το Σύνταγμα της Χώρας μας καθώς και με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α.) που προστατεύει την ιδιοκτησία.


Το ανωτέρω χαράτσι – έκτακτο ειδικό τέλος – φόρος (ΕΕΤΗΔΕ) δόθηκε εντολή να συνεισπράττεται υποχρεωτικά από την ΔΕΗ και τους λογαριασμούς αυτής  και μάλιστα, στην περίπτωση της μη εξόφλησής του, να προβαίνει στην έκδοση εντολής διακοπής ρεύματος. 
Το θεωρείτε δίκαιο, λογικό;


Σας ενημερώνω κύριε Πρωθυπουργέ  (και πιστεύω ότι το γνωρίζετε και εσείς ) ότι δεν έχει δικαίωμα το κράτος να επιβάλλει στους παρόχους της δημόσιας ηλεκτρικής ενέργειας  (ΔΕΗ) να διακόψει την παροχή σε εκείνους τους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το διεκδικούμενο φόρο αλλά πληρώνουν κανονικά την κατανάλωση του ρεύματος που χρησιμοποίησαν.


Όπως ορίζει σαφέστατα και η Σχετική Οδηγία  2009/72  Ε Κ άρθρο 3 παράγραφος 3, επίσης άρθρο 3 και παράρτημα Ι, άρθρο 3 παράγραφος 7 και 8 και την καθολική υπηρεσία του άρθρου 3 παράγραφος 3.


Τα ίδια ακριβώς με τα παραπάνω συστήνει και ο Γερμανός Επίτροπος αρμόδιος θεμάτων Ενέργειας της Ε.Ε. κύριος Γκίντερ Έτινγερ (Oettinger).


  Κύριε Πρωθυπουργέ


Παρακαλείσθε να πάρετε συγκεκριμένη θέση άμεσα και να δώσετε με την παρέμβασή σας θετική λύση ακυρώνοντας τον συγκεκριμένο παράνομο νόμο και να επαναφέρετε την ομαλότητα και τα πράγματα στην νομιμότητα για το συγκεκριμένο θέμα, διότι  εσείς έχετε και την τελική ευθύνη.    


Επίσης παρακαλείσθε να δώσετε λύση και στα συσχετιζόμενα προβλήματα με αυτόν το φορονόμο -χαράτσι, που δημιουργήθηκαν όπως οι άδικες διώξεις των συνδικαλιστών της ΔΕΗ που ήταν απόρροια του αγώνα τους ενάντια  στην αντισυνταγματικότητα του ανωτέρω νόμου.


ΥΓ. Πληροφοριακά σας αναφέρω, αν και εννοείται, ότι και εγώ προσωπικά δεν πλήρωσα αυτό το χαράτσι.



 Ευχαριστώ πολύ                        
 Κασσιανός Αν. Κατσαβριάς
 kassianos@in,gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: