ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.11

ΤτΕ: 500.000 άτομα χωρίς εισόδημα, -15,4% οι αποδοχές

Μια ζοφερή εικόνα για τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα δίνουν τα τελευταία στοιχεία της ΤτΕ για την απασχόληση, τις αμοιβές και τα εισοδήματα: Εκαταντάδες χιλιάδες οικογένειες ζούν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, χωρίς κανένα εισόδημα, καθώς όλα τα μέλη τους είναι άνεργα. Για τους "τυχερούς" που έχουν ακόμη δουλειά, οι μέσες αποδοχές μειώθηκαν κατά 15,4% στη διετία 2010-2011. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο περίπου 500.000 άτομα δεν είχαν καμία πηγή εισοδήματος. Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει 12,9% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, ενώ την προηγούμενοι χρονιά χωρίς κανένα εισόδημα ήταν ένας στους δέκα (9,8%).
Η Τράπεζα της Ελλαδος προβλέπει ότι στο τέλος του έτους η "επίσημη" ανεργία θα φθάσει το 17% και την επόμενη χρονιά θα αυξηθεί περαιτέρω σε 18%.
Σημαντικές απώλειες έχουν υποστεί και οι αποδοχές όσων εργάζονται. Οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές στο σύνολο της οικονομίας μειώθηκαν φέτος κατά 6,3%, μετά από πτώση 9,1% πέρυσι. 


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: