ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.11

ΜΕ ΤΟ "ΒΛΕΜΜΑ" ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ....

Ο γνωστός παλιάτσος, και όχι μόνον, Πολιτικάντης του "κεράτου" κ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ διαπίστωσε για άλλη μια φορά τον "κίνδυνο"  που εγγυμονεί η μη λήψη της περιβόητης 6ης δόσης , η οποία έχει γίνει το απόλυτο εκβιαστικό μέσον των δανειστών της χώρας για να παραχωρηθεί εκτός από ΓΗ και ΥΔΩΡ και η εναπομένουσα αξιοπρέπεια ..έστω.... του νέου Απατεώνα στο πολιτικό προσκήνιο Σαμαρά...
Διαβάζουμε στην real : «Εγώ να πάρω τον Αντώνη και να του πω πάμε στο Χασαποσέρβικο. Να βγάλουμε τον κόσμο στον δρόμο. Σε λίγες ημέρες θα μας δέρνουν που δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Δεν υπάρχει εναλλακτική» 

Είναι τόσο γελοία μια τέτοια προσέγγιση από μέρους αυτού του απίστευτου πολιτικάντη που σαφώς δεν αξίζει σχολιασμών αλλά δεδομένης της δημοσίευσης της δήλωσης Καρατζαφέρη από τα ΜΜΕ  επιβάλλεται η "αποδόμηση" της, προκειμένου συμβάλουμε στην αποτροπή της επιχειρούμενης εξαπάτησης των πολιτών από τον πρόεδρο του κόμματος των καραγκιόζηδων ΛΑΟΣ αλλά και για να καταδειχθεί και το πολιτικό ποιόν του ματαιόδοξου εν δυνάμει... κατ αυτόν βέβαια... πρωθυπουργού  απατεώνα !!
Μετά λοιπόν της γνωστής ρήσης Παπανδρέου "θα μας πάρουν με τις πέτρες" έρχεται τώρα ο έτερος Καππαδόκης του ίδιου σάπιου πολιτικού διεφθαρμένου και διαβρωμένου πολιτικού συστήματος  να συντηρήσει την ίδια ανύπαρκτη ευαισθησία για δήθεν λαϊκή εξέγερση η οποία θα εκφραστεί "δέρνοντας" τους πολιτικάντηδες υπαίτιους της ελληνικής πενίας λόγω της μη καταβολής συντάξεων και μισθών!!! Εκτός της "σάλτσας" και της γνωστής πλέον τετριμμένης κινδυνολογικής επιχειρηματολογίας η οποία κατέπεσαι αφού από τον Αύγουστο η περιβόητη δόση δεν έρχεται αλλά οι πάντες πληρώνονται, ο γνωστός της πολιτικής πιρουέτας ΚΑΡΑΤΖΑΦ επιχειρεί να παραπλανήσει την μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού η οποία ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ............. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ!!

ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΉΡΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟ ΣΤΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ !!.... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: