ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.11

Το Υπουργείο Οικονομικών θα βάλει «χέρι» και στο Πράσινο Ταμείο;

Ως «μία δυνατότητα που υπάρχει» για να χρησιμοποιηθεί μόνο στην πολύ ακραία περίπτωση πληρωμής μισθών και συντάξεων, χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος σήμερα στη Βουλή, την δυνατότητα του Υπουργείου Οικονομικών να μπορεί να χρησιμοποιήσει το 95% των αποθεματικών του λεγόμενου Πράσινου Ταμείου, όπου, θυμίζουμε, πως κατευθύνονται τα έσοδα από τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα και μετρά μέχρι στιγμής ένα δις ευρώ.
Πρόκειται για μία ρύθμιση που... «πέρασε» στο τελευταίο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και για την οποία ο βουλευτής της Ν.Δ. κοίταξε να μάθει περισσότερα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ξεκαθαρίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο το κόμμα του θα σταθεί απέναντι.

«Αν φτάσουμε στο σημείο να χρειαζόμαστε τη ρευστότητα  και τα αποθεματικά του Πράσινου Ταμείου για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, νομίζω πως ούτε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ούτε οι πολίτες θα έλθουν και θα επιχειρηματολογήσουν κατά αυτής της κατάστασης» σχολίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαιώνοντας πάντως πως ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση να συνυπογράψει μία τέτοια υπουργική απόφαση.

«Εκτός αν βρεθούμε σε ακραία κατάσταση» ανέφερε ο κ. υπουργός. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δημοσιονομικά δεν υπάρχει κανέναν νόημα για μία τέτοια εξέλιξη, γιατί άλλη χρήση αυτών των χρημάτων θα είχε ως αποτέλεσμα, να καταγραφούν ως δαπάνες και να αυξήσουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

«Εγώ προσωπικά δέχομαι τις καλές σας προθέσεις αλλά δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον ομόλογό σας στο Υπουργείο Οικονομικών», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμίζοντας,  ότι η ιστορία των δύο τελευταίων ετών είναι γεμάτη από περιπτώσεις πραγμάτων, που δεν θα γίνονταν ποτέ και τελικά δυστυχώς συνέβαιναν.

/briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: