ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.11

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!

 Η Ευρώπη πάει κατά διαόλου στο σύνολό της. To επιτόκιο δεκαετούς δανεισμού στην Ιταλία έχει σταθεροποιηθεί πάνω από το 7%, δείχνοντας ότι η γειτονική χώρα βαδίζει ολοταχώς προς την ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τρόϊκας.
Η Γερμανία αντιπετώπιζε πρόβλημα στον έως τώρα εύκολο δανεισμό της, για να ...εξασφαλίσει τελικά επιτόκιο 1,98%.
Ακόμη και η τσέχικη κορώνα, νόμισμα εκτός ευρωζώνης, αλλά παράρτημα της γερμανικής οικονομίας, έχει πλέον επιτόκιο δανεισμού που ξεπερνά το 4,5 % ενώ η Πολωνία, πιασμένη απ' το...τρυφερό χεράκι της Μέρκελ, έχει επιτόκιο δανεισμού 6,5 % βαδίζοντας ακόμη και η χώρα αυτή σε μηχανισμό στήριξης από το ΔΝΤ, όπως έκανε ήδη η Ουγγαρία.
Στην Ελλάδα, τα ασφάλιστρα κινδύνου βρίσκονται από χθες στο 97,5% (cds), κάτι που ερμηνεύεται ως το έσχατο στάδιο πριν από την οριστική πτώχευση. Πιο πιθανό ενδεχόμενο από ποτέ είναι να οδηγηθεί η χώρα μας σε πλήρωση πιστωτικού γεγονότος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο (το Σαββατοκύριακο) ό,τι ομόλογα υπάρχουν σε ξένα χέρια, θα ...σκάσουν και το ντόμινο καταστροφής που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα λάβει διαστάσεις τσουνάμι.
Η ευρωζώνη πνέει τα λοίσθια και μαζί το ευρώ... 
Και η Μέρκελ εξακολουθεί να παριστάνει τον γκεσταπίτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: