ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.11

ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ: ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ "ΑΚΡΑΙΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!


1) Δηλώνει μετανιωμένος για τις σχέσεις του με τον κουμπάρο του Ζάν Μαρί Λεπέν (3:10 του βίντεο), ο οποίος και τον πάντρεψε με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου το 2003.

2) Μετανοεί γιατί το 1985 υπήρξε Αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, του κόμματος του Γεωργίου Παπαδοπούλου (4:10 του βίντεο). Ο κρετίνος Βορίδης λέει τρείς φορές πως ήταν Αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ το 1983, ενώ η ΕΠΕΝ ιδρύθηκε έναν χρόνο αργότερα: Το 1984! Τόσο άχρηστος είναι ο νέος υπουργός...


3) Μετανιώνει για την Κόκκινη Κάρτα στους Ξένους Μετανάστες (5:38 έως 8:00 του βίντεο). Στο 7:18 του βίντεο, ο Δηλωσίας Βορίδης τάσσεται κατά του Ελληνικού Αίματος, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει πως Έλληνες είναι μόνο όσοι έχουν ελληνικό αίμα στις φλέβες τους! 


4) Στο 8:40, ο Βορίδης δηλώνει πως δεν πιστεύει ότι οι Εβραίοι κυβερνάνε τον Κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: