ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.11

Μεγάλες ανατροπές στα εργασιακά ετοιμάζεται να ζητήσει η τρόικα

Μεγάλες ανατροπές στα εργασιακά ετοιμάζεται να ζητήσει η τρόικα. Θα πιέσουν για ακύρωση αυξήσεων, προώθηση ευέλικτων μορφών εργασίας και επιχειρησιακές συμβάσεις
Τα εργασιακά θέματα φαίνεται να έχουν «βάλει στο μάτι» τα μέλη της τρόικας, που αναμένεται να έρθουν και πάλι στην Ελλάδα τη Δευτέρα. Με την άφιξή τους στην Αθήνα, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εργασίας, σε μια προσπάθεια να περάσουν αλλαγές στα εργασιακά, κάτι το οποίο είχαν κάνει, άλλωστε, και τις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν στην Ελλάδα, όταν και είχαν θέσει συγκεκριμένα θέματα και είχαν προτρέψει το υπουργείο να ξεκινήσει διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους.
Τα θέματα που «καίνε» είναι η μείωση του μη μισθολογικού κόστους αλλά και η ακύρωση των αυξήσεων που περιλαμβάνει η τριετής εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας που υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2010 από τους κοινωνικούς εταίρους.
Συγκεκριμένα, το μη μισθολογικό κόστος που θέτει η τρόικα φέρεται να αφορά τις εργοδοτικές εισφορές που καταβάλλονται υπέρ του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Σκάι, αναμένεται να ζητηθεί και άρση των περιορισμών σε προγράμματα που ήδη τρέχουν όπως η αμοιβή νέων έως 25 ετών με το 80% του κατώτατου μισθού.
Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2010 περιλαμβάνει αύξηση 1,5% στους κατώτατους μισθούς την 1η Ιουλίου του 2011 και 1,7% την 1η Ιουλίου του 2012. Από τις πρώτες της επισκέψεις στην Αθήνα, η τρόικα είχε φέρει αντιρρήσεις για τις αυξήσεις αυτές και φέρεται να ζητά οι μισθοί να παραμείνουν στα επίπεδα του 2009. Υπαρκτό είναι πάντα και το ενδεχόμενο να ζητηθεί περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού.
Επίσης, όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις της, η τρόικα αναμένεται να ασκήσει πιέσεις ώστε να προωθηθούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και οι επιχειρησιακές συμβάσεις.

eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: