ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.11

Προς Έλληνες πολιτικάντηδες - Ενταύθα (ή γιατί δεν ζητάτε εκλογές; Φοβάστε τη λαϊκή ετυμηγορία;)


Δίνει πίσω τον μισθό του ο Μόντι!!!

Εσείς τι θα δώσετε; Την υποκρισία ή την αμετροέπεια σας;

ΔΕΝ αντιληφθήκατε ότι ό ελληνικός λαός σας πήρε επιτέλους χαμπάρι;

Σύμφωνα με το aegeantimes, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι τόνισε πως δεν θα ζητήσει ποτέ από τους Ιταλούς να κάνουν θυσίες γιατί τους το ζητεί η Ευρώπη και πως δεν αισθάνεται πίεση από Γαλλία και Γερμανία. «Δεν θα πω ποτέ στους Ιταλούς: κάντε κάτι επειδή μας το ζητεί η Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα με ακούσετε ποτέ να κατηγορώ την Ευρώπη για αυτό που θα έπρεπε να έχουμε κάνει», πρόσθεσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τέσσερις υπουργούς του στην οποία παρουσίασε τα μέτρα ανάκαμψης της Ιταλίας.

Σε ερώτηση αν τα μέτρα αυτά έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την καγκελάριο Μέρκελ και τον πρόεδρο Σαρκοζί, ο Μόντι επισήμανε πως αυτή είναι «μια λανθασμένη άποψη», εκφράζοντας την εκτίμησή του για τους δύο ηγέτες, με τους οποίους όπως είπε γνωρίζεται εδώ και πολύ καιρό.

Η αναγγελία των αυστηρών μέτρων λιτότητας από την ιταλική κυβέρνηση χαρακτηρίστηκε από την έντονη αντίδραση της υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων Ελσα Φορνέρο, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν άρχισε να μιλά για τις θυσίες ειδικά των συνταξιούχων.

Επίσης ο ίδιος ο Μόντι ανακοίνωσε πως «είναι καθήκον του να μην λαμβάνει το μισθό του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών».

Αυτά κ. Παπαδήμο!!! όσο για τους υπόλοιπους (της τρικομματικής νεοφιλελεύθερης συνεργασίας) θα το διαπιστώσουν πολύ γρήγορα...
οι εκλογές οσονούπω πλησιάζουν!!!

Οι επόμενες εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικές από τις προηγούμενες... (Η ετυμηγορία θα γίνει τιμωρία) και αυτό γιατί η φαρέτρα των εκλογικών όπλων τελείωσε. Κάθε επαναφορά παλαιών τεχνασμάτων, διλημμάτων ή εκφοβισμών θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους. Ο λαός ή μάλλον οι σκεπτόμενοι πολίτες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Η μεσαία τάξη που τροφοδοτούσε με ψήφους ανοχής ή έστω και με ιδιοτελείς αντιπαροχές κατάλαβε ότι έβλαψε το πολιτικό καλό του σύνολου.

Τώρα συνειδητοποιήσαμε όλοι μας τα λόγια του γέρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα:
"Η προκοπή σας και ή μάθησή σας να μην γίνει σκεπάρνι μόνο διά το άτομό σας, αλλά να κοιτάζει το καλό της κοινότητος, και μέσα εις το καλό αυτό ευρίσκεται και το δικό σας [καλό]."

Παρακολουθούμε την θεατρική κωμωδία της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού και έχουμε απηυδήσει. Οι κυβερνητικοί συνεργάτες (της τρικομματικής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Παπαδήμου) έχουν ξεφύγει από τα καθιερωμένα σενάρια και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επόμενη μέρα.

Τούς λέμε λοιπόν: "Που πάτε ορέ Καραμήτροι;"

ΔΕΝ έχουμε την απαίτηση στην Ελλάδα να δούμε παρόμοιες ενέργειές από βολευτές μας σαν αυτή του Μάριο Μόντι. Μόνο κροκοδείλια κλάματα ότι πονάνε, συμπάσχουν με το λαό που υποφέρει και τόσες άλλες φαιδρότητες που ακούμε τελευταία. Αυτό μας δείχνουν τα "έ(αί)σχες τους"!!!
Χωρίς να μας αποδεικνύουν τα "Πόθεν τους".

Ψηφίζουν νόμους που τους βολεύουν και προσπαθούν να ικανοποιούν συγκεκριμένους κλάδους συμπολιτών μας για να τους έχουν διαπλεκόμενους... αλλά και εκμαυλισμένους ηθικούς  και φυσικούς συνυπεύθυνους.

Ο καιρός γαρ εγγύς και οι ενεργοί πολίτες επαγρυπνούν και θα τους ξεσκεπάζουν συνεχώς.

Νάσος

ΥΣ: 
l ministro del Welfare Elsa Fornero si commuove durante la conferenza stampa di presentazione della manovra. Il ministro non termina la frase che si riferiva ai sacrifici chiesti sul versante della deindicizzazione delle pensione. Sulla parola "sacrifici" si blocca e si scioglie in lacrime. A togliere il minisro Fornero dall'imbarazzo e' lo stesso premier Mario Monti, che prende la parola per continuare l'illustrazione delle misure previdenziali. Lo fa con grande disinvoltura e padronanza della materia ma poi si rivolge alla Fornero e aggiunge: "commuoviti ma correggimi".

Η Υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Elsa Fornero μετακινείται κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του ελιγμού. Η υπουργός δεν τελείωσε η ποινή που αναφέρεται στο θυσίες ζήτησε από την τιμαριθμική αναπροσαρμογή από την πλευρά του διοικητικού συμβουλίου. Με τη λέξη "θυσία" παγώνει και λιώνει με δάκρυα στα μάτια. Για να αφαιρέσετε το minisro Fornero και αμηχανία», ο πρωθυπουργός κ. Mario Monti, ο οποίος πήρε τον λόγο για να συνεχίσει την εικόνα των κοινωνικών μέτρων ασφαλείας. Εκείνος το κάνει με μεγάλη ευκολία και γνώση του αντικειμένου, αλλά στη συνέχεια μετατρέπεται σε Fornero και προσθέτει: «. Να αγγίξει, αλλά διορθώστε με"

Δεν υπάρχουν σχόλια: