ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.11

Μάππετς όλου του κόσμου, ενωθείτε!

thumb
Της Τζένης Κ.
Να γιατί πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες της τρόικας! Να γιατί οι ανεπίδεκτοι Έλληνες αμφισβητούν τις προθέσεις των Σαρκομέρκ (κακώς βιάστηκαν κάποιοι να το κάνουν «Μερκοζί» και άφησαν να χαθεί το εύγλωττο «σαρκό» από τη σύντμηση) ,του Ευάγγελου Βενιζέλου, των καλών τραπεζιτών, των Βιομηχάνων, των Εμποροβιοτεχνών κλπ! Να γιατί είναι ελάχιστοι οι ιθαγενείς κόπροι που κουνούν την ουρίτσα τους φιλικά μπρος στους διεθνείς ρίπτες φόλας! …Φταίει που οι τρέχουσες γενιές των ξινοεργαζομένων και των ανέργων γαλουχήθηκαν με τις  αρχές του Μάππετ Σόου, το οποίο, όπως αποκάλυψε το αμερικάνικο κανάλι Fox, ανέκαθεν μπουγάδιαζε το μυαλό των παιδιών με φιλελεύθερες ιδέες (το “liberal” στα αμερικάνικα σημαίνει «αριστερό», αν όχι «κομουνιστικό»). Σε συνέχεια μάλιστα της παλιάς εκείνης παιδικής σειράς που μεταδιδόταν στα πάρα πολύ μικράτα μας  από την κρατική τηλεόραση, στην οποία προφανώς είχαν παρεισφρήσει μπολσεβίκοι αξιοποιώντας το ελευθέριο πνεύμα της ύστερης μεταπολίτευσης και του πρώιμου σοσιαλισμού, ήρθε τώρα και η ταινία των μάππετς να παίξει στην ψύχρα το παιχνίδι της Αλέκας και του Αλέξη. Ο κακός της αντιήρωας Τεξ Ριτσμαν (Τεξ Λεφτάς) είναι ένας πετρελαιάς  που θέλει να στήσει πετρελαιοπηγή εκεί ακριβώς που βρίσκεται το θέατρο των Μάππετς… Κι επειδή το ποθούμενο είναι να πυκνώσουν τα πιτσιρίκια τις τάξεις του Κέρμιτ και της Μις Πίγκυ εναντίον του ισοπεδωτικού επιχειρηματικού πλάνου, το μήνυμα μεταλαμπαδεύεται επιτυχώς: « Κάτω ο καπιταλισμός! Τα μέσα παραγωγής στους βατράχους, στις γουρούνες και στα απροσδιοριορίστου ταυτότητας δείγματα λούτρινης πανίδας που παίζουν σαξόφωνο και τραγουδούν «μαναμανάμ του του ρου ρου ρου…». Με περισσότερη μετριοπάθεια αλλά στο ίδιο περίπου πνεύμα, έβαλε την οξεία του και ο Guardian. Αναγνώρισε στο σενάριο τις καταβολάδες της αντικαπιταλιστικής νοοτροπίας του…Hollywood… Ούτως ειπείν, από τότε που έπαψαν οι ταινίες να πραγματεύονται απλώς την αιώνια κόντρα μεταξύ γλυκών καουμπόυδων και μοβόρων ινδιάνων, το L.A. εάλω από τους προλετάριους…
Ένα είναι το συμπέρασμα: H εσκεμμένα ημιμαθής ανθρωπότητας έχει μπερδέψει τα ιδεολογικά της μπούτια μεταξύ liberal και νεοliberal. Κι αν υποθέσουμε ότι τα μάππετς επιχειρούν κάποιου είδους επανάσταση, σίγουρα έχουν επιτύχει το στόχο τους. Οι κυβερνήσεις έχουν γεμίσει ετεροκαθοδηγούμενα λούτρινα…

Tο Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: