ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.11

Η ΕΚΤ βουτάει στα σκατά

Ανοίγει τις στρόφιγκες και χαλαρώνει τις εγγυήσεις. Ντράγκι "μας έχουν δέσει τα χέρια"

Η ΕΚΤ κάνει αυτό που απέφευγε από την αρχή της κρίσης: επιτρέπει στις κεντρικές τράπεζες να δανείζουν τις εμπορικές τράπεζες με εγγύηση δάνεια, τα οποία απλά θα πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Οπερ σημαίνει ότι η ΕΚΤ ανοίγει τις στρόφιγγες και δέχεται να επωμιστεί μεγάλο ρίσκο προκειμένου να σταθεροποιήσει τις αγορές και να ξεπαγώσει τη διατραπεζική. Η κίνηση αυτή συμπληρώνει τη μείωση επιτοκίων και το άνοιγμα νέας δανειακής γραμμής χαμηλότοκων δανείων με διάρκεια 36 μηνών στα πρότυπα της δράσης των 6 κεντρικών τραπεζών με το δολάριο.
Ο Μάριο Ντράγκι ανακοίνωσε ότι η κεντρική τράπεζα θα διενεργήσει δύο συμπληρωματικές πράξεις μακροπρόθεσμης αναχρηματοδότησης (LTROs) για την παροχή ρευστότητας με ωρίμανση 36 μηνών και τη δυνατότητα πρώιμης εξόφλησης μετά από ένα χρόνο.
H EKT Δέχθηκε και εφαρμόζει πολλές προτάσεις και αιτήματα της αγοράς με κόψιμο του επιτοκίου των τραπεζικών καταθέσεων της ΕΚΤ στο 0,25% από 18 Ιανουαρίου και μείωση κατά 0,25% του επιτοκίου για πράξεις πρόσθετης οριακής χρηματοδότησης. Ακόμα δίνει:
*Τριετή φθηνά δάνεια για τράπεζες.
*Δέχεται και νέα υποβαθμισμένα ομόλογα και τίτλους ως ενέχυρο για δάνειο. Αν έχουν ως δεύτερη καλύτερη βαθμολογία ένα απλό Α…
Οι πράξεις θα διενεργηθούν ως δημοπρασία σταθερού επιτοκίου με πλήρη κατανομή.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΚΤ ανακοίνωσε επίσης ότι η κεντρική τράπεζα θα χαλαρώσει τους κανονισμούς για τις εγγυήσεις που δέχεται στην παροχή ρευστότητας.
Το Sofokleousin.gr έχει από καιρό αποκαλύψει σχέδιο το οποίο θα οδηγήσει την ΕΚΤ στην ανάληψη μεγάλων κινδύνων ώστε να παγιδευτεί και εν συνεχεία να αναγκαστεί να τυπώσει χρήμα "Η ΕΚΤ τοξική τράπεζα".
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη συνέντευξη Τύπου ο Μάριο Ντράγκι διευκρίνισε ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί να ανεβάσει τα ποσά που διαθέτει γιατ ην αγορά δανείων από τη δευτερογενή αγορά γιατί η Ευρωπαϊκή Συνθήκη απαγορεύει χρηματοδότηση χωρών από την ΕΚΤ και κάτι τέτοιο θα θεωρούνταν άμεση παροχή ρευστότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: