ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.11

Η εγκληματική ευθύνη των πολιτικών για το θάνατο της τρίτης ηλικίας.



Όλοι όσοι κυβερνούν και κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια αυτό το τόπο φέρουν ακέραια την ευθύνη όχι για την εξαθλίωση μόνο αλλά και για την καταδίκη σε θάνατο όλων των συνταξιούχων και μη γερόντων της χώρας.
Δεν τους αρκούσε που ξετίναξαν τα επικουρικά ταμεία  διαχειριζόμενα τα χρήματα των ασφαλισμένων με το χειρότερο τρόπο είτε εσκεμμένα είτε μαλακισμένα, αλλά σήμερα αυτούς τους ανήμπορους απόμαχους της ζωής τους μειώνουν συντάξεις και επιδόματα, τους χαρατσώνουν άνευ προηγουμένου στερώντας τους το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας και θέρμανσης, τους αναγκάζουν να παρακαλάνε για περίθαλψη και πολλοί από αυτούς όσοι αντέχουν να συνωστίζονται στα συσσίτια για ένα πιατάκι φαΐ μπας και βγάλουν αυτή τη νύχτα.
Μόνο οργή προκαλεί η εικόνα που αντίκρισα ανοίγοντας το παράθυρό μου σήμερα το πρωί .Η μορφή ενός ηλικιωμένου  που ψάχνει τα σκουπίδια για να βρει ελάχιστα ψιχία ελπίδας για την αυριανή ημέρα που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τη σημερινή.
Η συνέχεια της ημέρας ολοκληρώθηκε από το τράβηγμα στο μανίκι που ένιωσα περνώντας βιαστικά μπροστά από μια εκκλησία. Η φωνή ήταν σπαρακτική και η εικόνα ακόμα πιο συγκλονιστική «…μπορείτε να μου πάρετε κάτι να φάω; δεν πρόλαβα το συσσίτιο της ενορίας…» μια ηλικιωμένη γυναίκα με απόλυτα αξιοπρεπή εμφάνιση αντίγραφο της μάνας της γιαγιάς που έχουμε στο σπίτι μας ή στο χωριό.
 Αλήθεια βρε γομάρια πιστεύετε ότι αυτός ο λαός νοιάζεται για το ένα θα είναι πρωθυπουργός ο τάδε ή ο δείνα , αν θα έχει η χώρα νόμισμα ευρώ ή δραχμή; Να φάνε θέλουν. Βλέπουν το φάσμα του θανάτου μπροστά τους. Εσείς τους το φτιάξατε και μάλιστα εν  γνώσει σας. Αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς και τα αφεντικά σας ότι λαός πεινασμένος λαός υποταγμένος.. Να σας πω και κάτι που δεν ξέρετε όμως. Όταν θα πεινάσει το παιδί του Έλληνα και δεν θα έχει να το θρέψει τότε θα είστε εσείς το θήραμα.

Αναγνωστης
 
xnewscom

Δεν υπάρχουν σχόλια: