ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.11

Η ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ! πώς παραβιάζουν τα Σκόπια την Ενδιάμεση Συμφωνία

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
ΑΦΗΝΟΝTAI NA «ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ»!


Ο Ιάπωνας δικαστής Χισάσι Οβάντα, Πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.
Εάν τα Σκόπια χρησιμοποιούσαν τον Ανατέλλοντα Ήλιο της Ιαπωνίας, λέγοντας ότι είναι «Ιάπωνες»
 και ότι οι νυν «Ιάπωνες» είναι άποικοι που «σκλάβωσαν» την Ιαπωνία και πως τα Σκοπιανικά
είναι η πραγματική «Ιαπωνική γλώσσα»,  θα τους αθώωνε;


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ
   Βάση της πρόσφατης απόφασης του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η Αθήνα «παραβίασε» την Ενδιάμεση Συμφωνία θέτοντας εμπόδια στην ένταξη των Σκοπίων σε Διεθνή Οργανισμό, όπως το ΝΑΤΟ, μια και είχε αποδεχθεί να μην κάνει κάτι τέτοιο, με το άρθρο 11 παρ.1…
   Η ατυχής Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, έγινε υποτίθεται για να αλλάξουν τα Σκόπια προκαταβολικά τον πανάρχαιο, ελληνικό Ήλιο της Μακεδονίας και στη συνέχεια και το επίσης ελληνικό Όνομα «Μακεδονία», που καταχρηστικά, αυθαίρετα και με υστεροβουλία χρησιμοποιούσαν!
   Αντί όμως η Αθήνα να πιέσει για ολοκληρωτική αλλαγή του Ονόματος, όπως έγινε και ολοκληρωτική αλλαγή της Σημαίας, προχώρησε σε μια πολιτική εθνικής ντροπής, αποδεχόμενη στην αρχή μυστικά και έπειτα φανερά, την ύπαρξη του ελληνικού όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων με ένα «κερασάκι» γεωγραφικού προσδιορισμού, που δεν ακυρώνει ούτε το όνομα, ούτε την εθνότητα-ταυτότητα και ούτε στο ελάχιστο τα σχέδια διεκδίκησης του ελληνικού εδάφους, με όχημα ακριβώς το Όνομα!
   Έτσι στην ουσία, η Αθήνα έσπρωξε τα Σκόπια στην ανυποταγή, την αλαζονεία και στην πλήρη αθέτηση της Συμφωνίας, δίνοντάς τους άπλετο χρόνο για διμερείς αναγνωρίσεις και για κλιμάκωση της διεθνούς προπαγάνδας τους, όπου παρά το πώς αναγραφόταν κάθε φορά η παρουσία τους σε διεθνείς συναντήσεις, συνέδρια, αγώνες, οργανισμούς, ακόμη και μέσα στον ίδιο τον ΟΗΕ, αυτοαποκαλούνταν «Μακεδονία» και «Μακεδόνες», γεγονός που έδινε στην Ελλάδα κάθε δικαίωμα να μην συναινέσει στην επίσημη ένταξή τους, μέχρι της οριστικής και επίσημης και συνταγματικά κατοχυρωμένης εγκατάλειψης και απάλειψης του Ελληνικού Ονόματος «Μακεδονία»!
   Διότι χάρη στα πολλά παράθυρα και κενά της Ενδιάμεσης, τα Σκόπια μπορούν παντού να διαλαλούν ατιμωρητί ότι αυτοί είναι δήθεν η «Μακεδονία» και οι «Μακεδόνες», τη στιγμή που υποτίθεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, για να πάψουν ακριβώς να λέγονται και «Μακεδονία» και «Μακεδόνες»…


Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ 2002
αλλά εμείς δεν φροντίσαμε να αποδεσμευθούμε
   Η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 με τους Πλαστογράφους, που έγινε υπό την υψηλή εποπτεία των ΗΠΑ, μπορούσε στα χέρια μας να γίνει «ρόπαλο», αλλά αφέθηκε να γίνει «μαρούλι»… και στο τέλος επικίνδυνη παγίδα…
   Κι όμως είχαμε και έχουμε και τώρα τη δυνατότητα να αποχωρήσουμε από αυτήν, αφού βάση του  άρθρου 23, παράγραφος 2, μετά από επτά έτη, δηλαδή από τον χειμώνα του 2002, η Ελλάδα μπορούσε να αποδεσμευθεί ελεύθερα και χωρίς επιπτώσεις από την αδιέξοδη Συμφωνία, την οποία πλέον χρησιμοποιούσαν σαν άλλοθι τα Σκόπια για να κερδίζουν χρόνο, συμπάθειες και αναγνωρίσεις!


   Η Κυβέρνηση Σημίτη με ΥΠΕΞ τον Γιώργο Παπανδρέου και η Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή με ΥΠΕΞ τον Πέτρο Μολυβιάτη και τη Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη και οι μετέπειτα Μνημονιακές Κυβερνήσεις, δεν φρόντισαν να αποδεσμευθούν, παρότι τα Σκόπια καθημερινά κλιμάκωναν τις προκλήσεις τους στο κάδρο της!
   Τέτοια ήταν και είναι η ενδοτικότητα των πολιτικών της χώρας μας, ώστε δεν αποχώρησαν από την Ενδιάμεση Συμφωνία ούτε και όταν τορπιλίσθηκε επιδεικτικά και ακυρώθηκε στην πράξη, από την αιφνιδιαστική και ιταμή αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους, στις 4 Νοεμβρίου 2004, λίγο μετά από την μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων, τότε που η Ελλάδα ήταν διεθνώς ψηλά!
   Οι ΗΠΑ, που έφτιαξαν την Ενδιάμεση Συμφωνία και έπεισαν τα δύο «μέρη», ξαφνικά την υπονόμευσαν, παίρνοντας το μέρος των Σκοπίων, σε βάρος της αλήθειας, πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, καταστρέφοντας τις διαπραγματεύσεις… Γιατί από εκεί και πέρα οι σφετεριστές δεν είχαν πια κανέναν, μα απολύτως κανέναν λόγο να υποχωρήσουν έστω και για λόγους τακτικής…
   Και όμως, η Αθήνα παρέμεινε έκτοτε στη δεσμευτική πια μόνο για εμάς «Συμφωνία», μόνο και μόνο για να αυτοδεσμεύεται να μην ενοχλήσει τα Σκόπια στην ένταξή τους σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.!
   Είναι το πιο παράλογο πράγμα στην Ιστορία της Διπλωματίας!
   Απεναντίας οι Σκοπιανοί, δεν δίστασαν κατά το «φωνάζει ο κλέφτης», να καταγγείλουν την Ελλάδα στη Χάγη για παραβίαση της Ενδιάμεσης, κερδίζοντας τώρα πια και τις εντυπώσεις…
  

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το πιο περίεργο και ταυτόχρονα ύποπτο, είναι ότι αντί η Ελλάδα να καταγγέλει τα Σκόπια, τα Σκόπια καταγγέλουν την Ελλάδα, αφού συγκεκριμένα οι γείτονες έχουν προχωρήσει σε σωρεία παραβιάσεων της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, όπως του Άρθρου 4, εγείροντας και υποστηρίζοντας αξιώσεις κατά της εδαφικής επικράτειας της Ελλάδας και μάλιστα με Χάρτες! Χώρια από την ξέφρενη χρήση του Ελληνικού Ονόματος «Μακεδονία», που από μόνο του αποτελεί την πλέον φανερή και επικίνδυνη διεκδίκηση εδάφους!









Επίσης σωρεία παραβιάσεων του Άρθρου 7, καθώς όχι μόνο δεν έχουν απαγορεύσει, αλλά υποθάλπουν κιόλας συμπεριφορές εχθρότητας και προπαγάνδας! Χώρια η διασπορά τους που πρωταγωνιστεί φανατικά στην εκστρατεία διαμελισμού της Ελλάδας…








  Πολύ «συνηθισμένες» υπήρξαν επίσης οι παραβάσεις του Άρθρου 7, παράγραφος 2, βάση του οποίου απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε εμφάνιση του πανάρχαιου Ελληνικού Ήλιου της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων. Όμως ο Ελληνικός Ήλιος του Φιλίππου εμφανίζεται συνεχώς και διαρκώς, σε βιβλία του Δημοτικού Σχολείου, σαν έμβλημα Αθλητικών Ομάδων των Σκοπίων, σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, σε αγώνες, σε  σημαίες, σε προπαγανδιστικούς χάρτες, σε παρελάσεις, σε αγάλματα, ακόμη και στις κρατικές διαφημιστικές καμπάνιες του Γκρούεφσκι!







  Ακόμη και η περίπτωση του Άρθρου 7, παράγραφος 3, έχει καταπατηθεί αμέτρητες φορές από τους Σφετεριστές, με τη χρησιμοποίηση ονομάτων, μνημείων ή αγαλμάτων των Ελλήνων Βασιλέων, προσπαθώντας να «αποδείξουν και να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη ότι είναι τάχα οι αυθεντικοί αρχαίοι «Μακεδόνες», οι «γνήσιοι» και μόνοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, οι οποίοι δήθεν δεν ήταν Έλληνες, αλλά …εθνικά «Μακεδόνες»!


   Χαρακτηριστικά παραδείγματα της παραπάνω καταπάτησης αποτελούν η προκλητική μετονομασία του Αεροδρομίου των Σκοπίων σε «Μέγας Αλέξανδρος», η ονοματοδοσία του μεγάλου Σταδίου της πόλεως σε «Αρένα Φιλίππου του Β΄», οι ονοματοδοσίες πλατειών και η τοποθέτηση αγαλμάτων ή μνημείων του Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, στην κεντρική αίθουσα του Αεροδρομίου των Σκοπίων, στον Περλεπέ και τελευταία σε Μοναστήρι και Σκόπια!

   Και το ερώτημα είναι: πότε η Ελλάδα έκανε εγγράφως χρήση των προνοιών του παραπάνω άρθρου; Πότε υποχρέωσε τα Σκόπια σε δημόσια Απολογία; Πότε τα εγκάλεσε βάση αυτών που υπέγραψαν;





ΟΙ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
   Το τελικό συμπέρασμα, με όλο αυτό το ενδεικτικό υλικό, είναι ότι πράγματι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία, αλλά σε βάρος του εαυτού της!
   Αντί να καταγγείλει τα Σκόπια, τα άφησε ανενόχλητα να περιφέρονται και να κερδίζουν μικρές ή μεγάλες «μάχες», εντυπώσεις, φιλίες, συμφέροντα!

   Έτσι όλες σχεδόν οι τελευταίες Ελληνικές Κυβερνήσεις υπήρξαν οι «Εφιάλτες» της Μακεδονίας! Ως εκείνες, που με την αδιαφορία, την συνενοχή, την διστακτικότητα, την κακομοιριά και την ενδοτικότητα, οδήγησαν τους Πλαστογράφους σε «θριάμβους» τέτοιους, ώστε σήμερα πολλοί να αποκαλούν τα Σκόπια του Τίτο και του Γκρούεφσκι, με το ιερό ελληνικό «Μακεδονία» …


ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΓΗ ΣΑΝ «ΜΑΣΤΙΓΙΟ» ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
   Είναι λοιπόν ολοφάνερο πια, ότι όσον αφορά την Αθήνα, ο Αγώνας δεν δόθηκε! Και όχι μόνο δεν δόθηκε, αλλά στα «αποδυτήρια» της μυστικής διπλωματίας, έχει υπάρξει συνεννόηση για την παράδοση του Ονόματος, με σύνθετο περιτύλιγμα για άλλοθι…
   Είναι επίσης ευνόητο, ότι η αρνητική απόφαση της Χάγης θα χρησιμοποιηθεί τώρα  από εσωτερικούς και εξωτερικούς «Δαρείους» σαν «υδραυλική» πίεση, σαν «μαστίγιο», προκειμένου να υπάρξει γρήγορη και άμεση παράδοση της Ελληνικής Ονομασίας! Προκειμένου δήθεν να αποφύγουμε το σκέτο «Μακεδονία», με ένα «άλλο» «Μακεδονία», που δεν παύει να είναι ίδιο το «Μακεδονία», αφού στην Ιστορία η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ! Και μονάχα ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Και ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»! Επειδή ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!
   Για την αντιμετώπιση αυτών ακριβώς των ανθελληνικών σχεδίων καλούμε τον απανταχού Ελληνισμό, και ιδίως τους Μακεδόνες του Κόσμου, εορτάζοντας το 2012 τα εκατό χρόνια από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας (πλην του βορείου της τμήματος), να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αποτροπή κάθε απόπειρας παράδοσης του ιερού μας Ονόματος και της Ιστορίας μας, πάση θυσία!


Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  Για άλλη μια φορά καταδικάζουμε ρητά κάθε τυχόν Σύνθετη Ονομασία και θεωρούμε καθαρή Εθνική Προδοσία την παραχώρηση του Ονόματος «Μακεδονία» με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, απλή ή σύνθετη, γεωγραφική ή πολιτική ή άλλη!

   Στις νέες πολιτικές δυνάμεις, που αναδύονται ήδη μέσα από το λαό μας και την Ομογένεια και θα σκορπίσουν σε λίγο το σάπιο κομματικό-εκδοτικό κατεστημένο της καταστροφής, της σήψης, της διαφθοράς, της υποτέλειας και του ενδοτισμού, επισημαίνουμε ότι η χώρα μας έχει πολλά ακόμη δυνατά «εργαλεία», τρόπους και μεθόδους για να σταματήσει και να ξεσκεπάσει διεθνώς τους Πλαστογράφους! Αλλά και να ενεργοποιήσει όλα τα λησμονημένα δίκαιά της, αλλά και τα δικαιώματα των 240.000 και πλέον εγκλωβισμένων Ελλήνων των Σκοπίων!
   Η δε Ενδιάμεση Συμφωνία πρέπει άμεσα να καταγγελθεί και η Ελλάδα να αποδεσμευθεί από την ανοησία της απραξίας, βάζοντας καθαρά και αμετακίνητα ΒΕΤΟ, σε κάθε διεθνές βήμα των Σφετεριστών! Κυνηγώντας και πολεμώντας τους Σφετεριστές του Αλέξανδρου, σαν Αλέξανδρος!
   Γιατί η αναγνώριση που μετράει και νομιμοποιεί τα Σκόπια, είναι μόνο η αναγνώριση της Ελλάδας! Ακόμη και εάν τους αναγνωρίσουν όλα τα κράτη του κόσμου, δεν θα έχουν πετύχει τίποτα!
   Αφού ο Περδίκκας, ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, η Μακεδονία και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, πλην «Λακεδαιμονίων» και «Δημοσθένους», ΔΕΝ υπογράφουν!

   Η δοτή Κυβέρνηση «Παπαδήμου», τα συνένοχα Κόμματα, οι άβουλοι Βουλευτές, τα συμφέροντα και οι σκοπιμότητες που την απαρτίζουν, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αγγίξουν το μεγάλο και ιστορικό Εθνικό Θέμα!
   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, δεν θα το ανεχθούμε! Όπως δεν ανεχθήκαμε ποτέ και κανέναν, μήτε τους Ρωμαίους, μήτε του Βουλγάρους, μήτε τους Τούρκους, μήτε τον Κομμουνισμό, μήτε τον Μηδισμό, μήτε τον Ενδοτισμό!

   Η Μακεδονία δεν σκλαβώνεται και δεν φιμώνεται! Και συχνά Επαναστατεί!
  


ασυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία μας
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Θεσσαλονίκη, Μακεδονία  

Δεν υπάρχουν σχόλια: