ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.11

Economist: Διαχειριστής ενός Διαχειριστής του ευρω-μπουρδέλου ο Ντράγκι ο Ντράγκι

Ως διαχειριστή ενός απέραντου "οίκου ανοχής" παρουσιάζει τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ο αρθογράφος του Economist περιγράφοντας την κατάσταση στην ευρωζώνη. Όπως αναφέρεται στο άρθρο του περιοδικού, το επίσημο ανακοινωθέν των Ευρωπαίων ακολουθεί τη γραμμή του Ντράγκι και σχολιάζει πως οι ηγέτες φαινόταν να κάνουν απευθείας έκκληση στον Ντράγκι να βγάλει το "μεγάλο μπαζούκα" που μόνο αυτός ελέγχει, για να προστατεύσει τις μεγάλες και ευάλωτες χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία. Είναι λοιπόν κοντά η σωτηρία; αναρωτιέται ο Economist και απαντά "όχι ακριβώς" αναφέροντας τα όσα δήλωσε ο Ντράγκι περί παρερμηνείας των δηλώσεών του για τον ρόλο της ΕΚΤ.
"Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα. Οι στραβομούτσουνοι ευρωπαίοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες για να σώσουν το ευρώ με την είδηση ότι ο Πάπας Βενέδικτος 16ος προσευχόταν στην Παρθένο Μαρία για το καλό της Ιταλίας και της Ευρώπης. Θα έπρεπε να φυλάξει και μια προσευχή για τον Μάριο Ντράγκι, τον πρόεδρο της ΕΚΤ" γράφει ο Economist.
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο ο πρόεδρος της ΕΚΤ το "παίζει" ντροπαλός, ίσως γιατί είναι ακόμη νέος σε αυτή τη θέση ή επειδή είναι Ιταλός. Το άρθρο αναφέρεται αναλυτικά στις αποφάσεις της Συνόδου και λέει ότι είναι πιθανόν να ξαναγραφτούν σήμερα, ενώ τονίζει ότι ουσιαστικά ξεκίνησε μια πορεία χωρισμού στην Ε.Ε.
Το κρίσιμο θέμα, κατά τον αρθρογράφο, είναι εάν οι ηγέτες έχουν πεισθεί πως ο Ντράγκι πρέπει να δράσει. Η Γαλλία και η Γερμανία διαφωνούν για τη συμμετοχή της ΕΚΤ στην κρίση. Τώρα έχουν συμφωνήσει να σιωπήσουν; διερωτάται.
Επισημαίνει μάλιστα ότι αν η απόφαση για μείωση των επιτοκίων φάνηκε να διχάζει την ΕΚΤ, τότε δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία για το θέμα των κυβερνητικών ομολόγων. 

 .sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: