ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.11

ΟΙ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ» ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ


 
Υπουργεία, περιφέρειες, δήμοι, επιμελητήρια, πανεπιστήμια και ΤΕΙ, λιμενικά ταμεία, αλλά και μητροπόλεις φιγουράρουν στη λίστα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τους δημόσιους φορείς που δεν έχουν στείλει στοιχεία για την εργασιακή εφεδρεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το σχετικό πίνακα, παρότι τα στοιχεία σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο Ρέππα θα έπρεπε να είχαν σταλεί αρχικά μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και μετά την παράταση με εγκύκλιο της γενικής γραμματέα Ευσταθίας Μπεργελέ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, χθες τα μεσάνυχτα στη λίστα της εφεδρείας του υπουργείου είχαν καταχωρηθεί μόλις 4.929 μόνιμοι υπάλληλοι επί συνόλου 20.000 (16.000 μόνιμοι υπάλληλοι οι οποίοι θέλουν μέχρι και 2 χρόνια για να συνταξιοδοτηθούν και 4.000 που συνταξιοδοτούνται άμεσα, καθώς έχουν συμπληρώσει τα χρόνια προϋπηρεσίας και το ηλικιακό όριο).
Οι πρώτοι της λίστας
Πρώτοι στη λίστα των «απείθαρχων» της εφεδρείας βρίσκονται τα υπουργεία Οικονομικών (Διευθύνσεις Φορολογικών και Τελωνειακών θεμάτων), Υγείας (Κεντρική Υπηρεσία) και Εθνικής Άμυνας (τα Γενικά Επιτελεία), μεγάλο τμήμα των νοσοκομείων, λιμενικών ταμείων και μητροπόλεων καθώς και οι περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Πελοποννήσου.
Όσον αφορά στους δήμους, μεταξύ αυτών που δεν έχουν αποστείλει στοιχεία είναι οι: Αθηναίων, Πειραιά, Αγίας Βάρβαρας, Αγίου Δημητρίου, Αιγάλεω, Αλεξανδρούπολης, Αλιάρτου, Αμαρουσίου, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αχαρνών (Μενίδι), Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γορτυνίας, Διονύσου, Δελφών, Ελευσίνας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Θέρμης, Καισαριανής, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κερκύρας, Κορυδαλλού, Κρωπίας, Κω, Λαμιέων, Λέσβου, Μαρκόπουλου, Μυκόνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Νέας Ιωνίας, Ορεστιάδος, Παπάγου-Χολαργού, Πάρου, Πετρούπολης, Ραφήνας-Πικερμίου, Χαλανδρίου, Χαλκιδέων...
Πάντως, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνιζαν στην aftodioikisi.gr ότι ο μεγάλος όγκος των μη εγγεγραμμένων "εφέδρων" προέρχεται κυρίως από τα υπουργεία, την Περιφέρεια Αττικής και τους δήμους Αθηναίων και Πειραιά αλλά και από ορισμένα μεγάλα νοσοκομεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: