ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.11

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ !!!.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΓΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ... Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ

Μπλόκο στους Δεν πληρώνω...

Μπλόκο στις γονικές παροχές, στις δωρεές και σε όλες τις μεταβιβάσεις ακινήτων ετοιμάζεται...
να διατάξει το υπουργείο Οικονομικών, για όσους χρωστάνε στο Δημόσιο και δεν πληρώνουν.

Με συνεχή παρακολούθηση από τις εφορίες θα εμποδίζονται να πουλήσουν ή να μεταβιβάσουν σε συγγενείς τους ακίνητα, ώστε να μην αλλάξουν χέρια τα περιουσιακά στοιχεία από τα οποία το Δημόσιο προσδοκά να εισπράξει τα χρωστούμενα.

Όπως γράφει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», στο υπουργείο Οικονομικών συγκροτείται αυτές τις ημέρες η ΔΥΟ οφειλετών, όπως την αποκαλούν συνθηματικά...


Η νεοσύστατη αυτή υπηρεσία θα στελεχώνεται από νομικούς και εφοριακούς του υπουργείου , αλλά θα «καπελώνεται» από δικηγόρους από τον ιδιωτικό τομέα, ειδικευμένους στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: