ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.12

Οι δέκα + 1 νέα εντολή της τρόικας για το νέο δάνειο.....


Τι περιλαμβάνει το 10 σέλιδο υπόμνημα εν όψει του νέου Μνημονίου. Ολόκληρο το κείμενο. Πού βάζει νερό στο κρασί της η κυβέρνηση. Αποφασισμένος για συμφωνία ο Λ.Παπαδήμος.
Όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την κυβέρνηση, όπως τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, και τη μείωση του μισθολικού κόστους περιλαμβάνει το υπόμνημα της Τρόικα προς την κυβέρνηση εν όψει του νέου Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Παράλληλα, απαραίτητα είναι πρόσθετα μέτρα 2,2 δισ. ευρώ για να καλυφθούν οι αποκλίσεις στον προϋπολογισμό του 2011.
Όπως φάνηκε στη χθεσινή κυβερνητική σύσκεψη, η ελληνική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να χύσει μπόλικο νερό στο κρασί της, αφού δείχνει διατεθειμένη να παζαρέψει χωρίς ιδιαίτερες ενστάσεις τον 13ο και 14ο μισθό, όπως και το θέμα των επικουρικών συντάξεων. Όπως ενημέρωσε ο πρωθυπουργός τους εμπλεκόμενους υπουργούς οι δανειστές επιμένουν στην κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού, καθώς δεν υπάρχει ως θεσμός στην υπόλοιπη Ευρώπη. Επιπλέον, επιμένουν στην περικοπή των επικουρικών, τη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και την «ελαστικοποίηση» των εργασιακών σχέσεων.
Για τα επικουρικά ταμεία αναφέρθηκε ότι για την επόμενη 3ετία απαιτούνται 650 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να μην μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις.
Η κυβερνητική σύσκεψη αποφάσισε να γίνει προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα από μείωση των δαπανών στα φάρμακα και την άμυνα. Για την ώρα, δηλαδή δεν μπαίνει θέμα νέων φόρων και άλλων οριζόντιων περικοπών, χωρίς βέβαια να μπορούν να αποκλειστούν...
Η πίεση της τρόικας για ολόκληρο το εύρος των θεμάτων που περιλαμβάνονται στο νέο είναι τεράστια, και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη σύσκεψη διαφάνηκε πως τα διαπραγματευτικά περιθώρια της κυβέρνησης είναι «εξαιρετικά στενά».
Οι εντολές της τρόικας
1) Επικουρικές : να υιοθετηθεί νομοθεσία που θα προβλέπει ενιαίο ταμείο, νέο σύστημα εισφορών και μείωση των επικουρικών συντάξεων για την περίοδο 2013-2014.
2) Άνοιγμα επαγγελμάτων : επιπρόσθετα μέτρα πέραν του πολυνομοσχεδίου, να καταργηθεί η παρουσία δικηγόρου σε συναλλαγές όπου απαιτείται και συμβολαιογράφος, να καταργηθεί η δυνατότητα που έχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος να επιβάλλει πειθαρχικές κυρώσεις στους μηχανικούς που συμφωνούν σε «ασυνήθιστα χαμηλές τιμές», να αρθούν με νέα νομοθεσία οι περιορισμοί σε 20 επαγγέλματα, όπως ορκωτοί λογιστές, μεσίτες κ.λπ., να καταργηθεί η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών των εταιρειών σε εφημερίδες.
3) Δημόσιοι Υπάλληλοι : αυστηρότερο σύστημα ελέγχου των προσλήψεων με βάση τον κανόνα «1 προς 5», με παράλληλη εφαρμογή προγράμματος στοχευμένων μειώσεων προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 150.000 έως το 2015.
4) Μειώσεις μισθών : με ήπιο τρόπο το κείμενο ζητά την ενεργοποίηση της νομοθεσίας για τη βελτίωση της ευελιξίας των μισθών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τρόικα αναιρεί τη θέση της για την κατάργηση του κατώτατου καθώς και του 13ου - 14ου μισθού.
5) Μείωση εισφορών : κατά 5% τουλάχιστον των εργοδοτικών εισφορών κοινωνικής ασφάλισης με παράλληλη μείωση των μη σημαντικών δαπανών κοινωνικής ασφάλισης.
6) Φορολογία : αύξηση αντικειμενικών αξιών κατά 25% αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2012, ανάκληση ευνοϊκών ρυθμίσεων ληξιπρόθεσμων και ασφαλιστικών εισφορών, αλλαγή των προϊσταμένων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού που δεν πιάνουν τους στόχους, τοποθέτηση γενικού γραμματέα Φορολογικών Θεμάτων με εξειδίκευση στο αντικείμενο, επανεξέταση όλων των φοροαπαλλαγών, εκδίκαση του 50% των φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν στα δικαστήρια έως το τέλος Ιουλίου 2012 και του υπολοίπου 50% έως τον Μάρτιο του 2013, προστασία πολιτών που καταγγέλλουν περιστατικά διαφθοράς.
7) Τράπεζες : να μειωθούν μισθοί και προσωπικό στις τράπεζες, να παρουσιασθεί σχέδιο για την Αγροτική έως τον Μάρτιο και να αλλάξει ο νόμος για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
8) Ιδιωτικοποιήσεις : να πωληθούν δύο ή τρεις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο του 2012.....................

+ 1 ΑΚΟΜΑ...................
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΡΑΙΕΣ)...... ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ "ΦΡΑΞΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΟΥΝ!!!

ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!...... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ !! ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: