ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.12

Greek History X



Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει την ταινία με τον Έντουαρντ Νόρτον «American History X». Το φιλμ διαπραγματεύεται την μισαλλοδοξία, τον φυλετισμό και τον κύκλο της βίας που διαρκώς αναμοχλεύεται στην πολυπολιτισμική κοινωνία των ΗΠΑ.
Η διαχείριση και διάδοση της ιστορίας ήταν πάντοτε ένα κομβικό σημείο για όλα τα καθεστώτα. Πάντοτε γράφοταν η ιστορία των νικητών και μέσα από αυτήν διασφαλίζοταν η συνέχεια του εκάστοτε καθεστώτος. Στην καταρρέσουσα Ελλάδα που έχει σχεδόν γίνει αναγκαιότητα η
εξασφάλιση των «προς το ζην», η γνώση της εληνικής ιστορίας περνά σε δεύτερη μοίρα. Αν όλοι οι συμπολίτες μας γνώριζαν καλά τα ανδραγαθήματα των προγόνων μας, την ηρωϊκή τους διάθεση απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την πατρίδα μας και την αλληλεγγύη που έδειχναν, σίγουρα θα είχαν μια διαφορετική στάση, πιο ισχυρή κι αποφασιστική, απέναντι σε όλους αυτούς που καταδυναστεύουν τις ζωές μας.
Κάποιοι, όμως, θέλουν η νεολαία μας να μην έχει αυτά τα μαρτυρικά παραδείγματα, να μην ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι, αλλά να καταναλώνει την άνοστη ιστορική σούπα, ένα συνοθύλευμα, απαύγασμα των οποίων είναι οι άσχετες χολυγουντιανές ταινίες. Λογικό είναι μετά κάποιοι να πιστεύουν πως οι Σλαβοσκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πιστοί στο ραντεβού τους με την... ανιστορία, παραμένουν κύκλοι των αναρχικών στο Nosostros στα Εξάρχεια. Μετά την ενημέρωση για την «Οθωμανική αυτοκρατορία και τις τραγικές συνέπειες για τους κατοίκους της συνέπειες της κατάρρευσής της!» από τον πράκτορα των Τούρκων που προσβλέπει στην απόσχιση της Δυτικής Θράκης, Αμπντουχαλίλ Ντέντε, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έρχεται νέα... διαφώτιση. «Η ιστορία της Ελλάδας από εβραϊκή σκοπιά»!
Μήπως οι αναρχοδιαφωτιστές να ξεκινήσουν τα ιστορικά μαθήματα από την Ιστορία του Ισραήλ από Παλαιστινιακή σκοπιά; Γιατί νομίζω ότι αυτό θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον...
Αντί να δούμε την ελληνική ιστορία από την εθνική κι ορθόδοξη χριστιανική σκοπιά πρώτα, να διδαχθούμε από τα περήφανα παραδείγματα του παρελθόντος, κάποιοι θέλουν να... παραμορφώσουν τους Έλληνες με ανακρίβειες, μισαλλοδοξία και αποσχιστικές τάσεις διάτρησης του ελληνικού κοινωνικού ιστού. Την παιδεία, την ιστορία και τα μάτια μας!
«Γι' αυτά τα μάρμαρα επολεμήσαμε» έλεγε ο... αναλφάβητος στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης και δεν χρειάστηκε κανένα κύκλο αυτομόρφωσης για να είναι σοφός, ήρωας, πιστός κι Έλληνας!

Θεόδωρος – Νεκτάριος Ζούμπος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: