ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.12

ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Για “υπερπληθυσμό” στις ΕΔ και στα Σώματα Ασφαλείας κάνουν λόγο σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε επαφή τους οι “τροϊκανοί”! Κι αν στις πρώτες επαφές έβρισκαν απέναντί τους κάποιες αντιστάσεις “για τη τιμή των όπλων” έστω ,όσο περνά ο καιρός και …σφίγγουν τα πράγματα βρίσκουν όλο και περισσότερο χώρο για να θέτουν θέμα μείωσεις προσωπικού.


Δεν είναι μυστικό ότι η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί σε μέτρα σοκ θα προκειμένου να πείσει τους δανειστές μας να εγκρίνουν τη νέα δανειακή σύμβαση.


Έχει γραφτεί και δεν έχει καν διαψευστεί ότι “μια «στενή» ομάδα στο υπουργείο Οικονομικών έχει ξανανοίξει τα βιβλία και επεξεργάζεται πιο ακραία σενάρια, τα οποία πριν από ένα χρόνο δεν αποτελούσαν καν θέμα συζήτησης. Ένα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι να μειωθεί ο «υπερπληθυσμός» των... ένστολων (είτε αυτοί υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, είτε στις Ένοπλες Δυνάμεις).Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει οι κλάδοι αυτοί αριθμούν συνολικά 145.000 άτομα, αφού τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αριθμούν 90.000 άτομα και οι αστυνομικοί 55.000 και εξαιρέθηκαν το 2011 από το μέτρο της μισθωτής εφεδρείας, το οποίο κατ΄ ομολογία του υπουργού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Ρέππα «έχει κλείσει τον κύκλο του».


Μπορεί να εφαρμοστεί εφεδρεία σ΄ αυτούς τους ευαίσθητους επαγγελματικούς χώρους; Η απάντηση υπό φυσιολογικές συνθήκες και χρησιμοποιώντας στοιχειώδη λογική είναι ασφαλώς όχι! Οι τροϊκανοί μπορεί να το θέλουν και με τον τρόπο τους να το ζητούν ,αλλά πρακτικά και νομικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα απ΄ όσα ζητάνε οι δανειστές “εδώ και τώρα”.Αυτό βέβαια που μπορούν να κάνουν είναι να οδηγήσουν στην έξοδο χιλιάδες στρατιωτικούς και αστυνομικούς με όλο και σκληρότερα μέτρα,όλο και περισσότερες περικοπές και κυρίως όλο και μεγαλύτερη απαξίωση της θέσης και του ρόλου τους. Αυτό το σχέδιο έχει μπει σε εφαρμογή ,έτσι κι αλλιώς πολύ πριν το ζητήσει η τρόϊκα,εδώ και δύο χρόνια από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: