ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.12

Το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά, επανέρχεται με νέες βόμβες για παρεμβάσεις σχετικά με το χρέος και το έλλειμμα.


Νέες καταγγελίες - «φωτιά» για Παπακωνσταντίνου- Πλασκοβίτη
Ο πολιτικός θόρυβος από την αποστολή της δικογραφίας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, στον Άρειο Πάγο από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, δεν λέει να κοπάσει.

Μάλιστα σήμερα το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, οι καταγγελίες της οποίας έδωσαν μεγάλη έκταση στο όλο ζήτημα, επανήλθε με νέες δηλώσεις.
Η κ. Γεωργαντά καταλογίζει ευθύνες προσωπικά πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον γγ του υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη για την διόγκωση του ελλείμματος το 2009.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Η όλη κατάσταση ήταν γνωστή όχι μόνο στον κ.Παπακωνσταντίνου αλλά και στον κ.Πλασκοβίτη, τον γγ του υπουργείου. Τους είχαμε ενημερώσει. Ο κ. Πλασκοβίτης ήξερε τα πάντα. Δεν πρέπει να τον αφήνουμε απ΄ έξω. Είναι κι αυτός πολύ υπεύθυνος. Η ενημέρωση που του είχε γίνει, αφορούσε και τα στοιχεία του χρέους και του ελλείμματος, αλλά και ολόκληρο το στατιστικό έργο, όπως οι απογραφές. Αλλά και άλλα στατιστικά στοιχεία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι, με βάση τις δικές της αναλύσεις και υπολογισμούς, το έλλειμμα το 2009 ήταν περί το 12% και όχι στο 15%.

«Έγιναν παρεμβάσεις πολύ μεγάλης κλίμακας»

Η κ. Γεωργαντά, δήλωσε δικαιωμένη από τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι "έγιναν παρεμβάσεις πολύ μεγάλης κλίμακας. Αλλά οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ευτυχώς, δεν υπέκυψαν κι αυτό τους τιμά. Θεωρώ ότι αυτές οι παρεμβάσεις έγιναν για το χρέος και το έλλειμμα. Και θεωρώ ακόμη ότι αυτές οι παρεμβάσεις ήταν το αποτέλεσμα πιέσεων από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία- τη Eurostat- και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τον Όλι Ρεν".

«Άσκησαν πιέσεις και στον Παπαδήμο»

Σύμφωνα με το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός διευθυντής της Eurostat, κ. Ραντερμάχερ, συναντήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου με τον πρωθυπουργό εν κρυπτώ. "Ήρθε και είδε τον κ.Παπαδήμο και του άσκησε πιέσεις, απ΄ ό,τι φαίνεται, για να παρέμβει στο έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης και να παραγράψει, να βάλει στα αρχεία την υπόθεση".
Πολιτικές κόντρες

Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει συγκρούσεις ανάμεσα στο κόμματα.

Το ΠΑΣΟΚ να αφήνει αιχμές για τη δικαιοσύνη και τη ΝΔ να ζητά "πλήρη διαλεύκανση",

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ερωτηθείς από δημοσιογράφο για την παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέως κ. Πεπόνη, δήλωσε ότι πρέπει να γίνει έρευνα από την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: