ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.12

Φήμες για νέο πολιτικό φορέα με Ντόρα, Χατζηδάκι, Βορίδη!

foreasfimes

Μια περίεργη φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εξαιτίας μιας δημόσιας συζήτησης που πραγματοποιείται στο ΕΒΕΑ.

Σύμφωνα με τη φήμη αυτή επίκειται η δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα στον οποίο, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν η Ντόρα Μπακογιάννη (και βέβαια όλα τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας), ο Μάκης Βορίδης από τον ΛΑΟΣ και από τη Νέα Δημοκρατία ο Κωστής Χατζηδάκις, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μικρότερου βεληνεκούς «γαλάζια» στελέχη.

Παράλληλα πληθαίνουν και τα ονόματα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ (οι πληροφορίες του diktionews.gr κάνουν μέχρι στιγμής λόγο για δευτεροκλασάτα ονόματα). Τροφή για ενδυνάμωση της φήμης δίνει η δημόσια συζήτηση η οποία διοργανώνεται το απόγευμα στο ΕΒΕΑ με θέμα «Υπάρχει τέλος στο «Πωλείται ελπίδα»; Απαντούν οι Πολιτικοί και η Κοινωνία των Πολιτών», από το Σωματείο ΑΞΙΟΤΗΣ.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι Ντόρα Μπακογιάννη, Ηλίας Μόσιαλος από το ΠΑΣΟΚ, Κωστής Χατζηδάκης, από τη Ν.Δ., ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης και ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκος Τσούκαλης.

Στην ίδια εκδήλωση συνομιλούν – «από την πλευρά της κοινωνίας των πολιτών» σύμφωνα με την ανακοίνωση – οι Σταύρος Μπένος, Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών ΔΙΑΖΩΜΑ, Αρίστος Δοξιάδης, οικονομολόγος, Κωστής Μποτόπουλος, συνταγματολόγος, Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και Γιάννης Αναστασόπουλος Πρόεδρος του Σωματείου ΑΞΙΟΤΗΣ.

δικτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: