ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ "ΓΕΡΜΑΝΟ" ΤΟΥ

Δημοσκόπηση VPRC: Στην ...5η θέση το ΠΑΣΟΚ, όλες μαζί οι δυνάμεις του Μνημονίου με ...50%!

25/01/2012 - 17:45 - 1 Σχόλια
Δημοσκόπηση VPRC για τα «Επίκαιρα», ρίχνει στην ...5η θέση το ΠΑΣΟΚ, κάτω από ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και όλες μαζί οι δυνάμεις υπέρ της νέας σύμβασης  με ...50%!
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Μόνο με την πολιτική «σύμπραξη» Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση που θα στηρίξει τις δεσμεύσεις της χώρας μας για το Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς όλα παραπάνω κόμματα μαζί (εφόσον η ΔΗ.ΣΥ μπει στη Βουλή) δεν ξεπερνούν το ...50%! Η Ν.Δ, ...18,5 μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ το οποίο κατρακυλά στην 5η θέση, κάτω από ΔΗ.ΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ! Τα στοιχεία της εντυπωσιακής αυτής δημοσκόπησης  της εταιρείας VPRC δημοσιεύονται στο περιοδικό  «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη.
Ως προς την πρόθεση ψήφου, τα κόμματα λαμβάνουν:
- ΝΔ: 30,5%
-Δημοκρατική Αριστερά(ΔΗΜ.ΑΡ): 13%
- ΚΚΕ: 12,5%
- ΣΥΡΙΖΑ:12,5%
-ΠΑΣΟΚ: 12%
-ΛΑΟΣ: 6%
-Οικολόγοι Πράσινοι: 3%
- Δημοκρατική Συμμαχία:2,5%
ρμα Πολιτών: 2,5%
- Χρυσή Αυγή:  2.5%
 - ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
-Κόμμα Κυνηγών:0,7%

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η Ν.Δ προηγείται σταθερά, αλλά χωρίς άνοδο, εντυπωσιακή άνοδο συνεχίζει να καταγράφει ως σταθερή τάση η Δημοκρατική Αριστερά, ανεβαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθοδική πορεία εμφανίζει ο ΛΑΟΣ, ανεβαίνει η «Χρυσή Αυγή», στο μεταίχμιο εξακολουθούν να βρίσκονται για την είσοδό τους στη Βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον σκόπελο του 2,5% που την αφήνει εκτός Βουλής, η Δημοκρατική Συμμαχία.
Εντυπωσιακή είναι και η δυσαρέσκεια  από την πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου, που καταγράφει ποσοστό ...92%

Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνουν οι: Φώτης Κουβέλης 46%, Γιάννης Δημαράς 43%, Αλέξης Τσίπρας 34%, Αντώνης Σαμαράς 24%, Γιώργος Καρατζαφέρης 23%, Αλέκα Παπαρήγα 20%, Ντόρα Μπακογιάννη 17%, Γιώργος Παπανδρέου 9%
Για πρώτη φορά δημοσκόπηση καταγράφει την επιλογή για προσφυγή στην κάλπη πάνω από την επιλογή να αποφύγει η χώρα τις εκλογές.
Η ανάλυση των «Επικαίρων»
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης το epikaira.gr, αναφέρει:
«Η ανατροπή αυτή είναι ιλιγγιώδης για τα πολιτικά χρονικά της Μεταπολίτευσης. Ένας μεγάλος ιστορικός κύκλος φαίνεται να κλείνει, αφού, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, αποσύρεται από το επίκεντρο της πολιτικής σκηνής και ο δικομματισμός. Η ραγδαία πτώση του ΠΑΣΟΚ αφήνει τη ΝΔ μόνη της ως «ισχυρό πόλο» του κομματικού συστήματος, εξαιρετικά αδύνατη, όμως, σε επίπεδο εκλογικής επιρροής, που πεισματικά αρνείται να υπερβεί το όριο του 33% των προηγούμενων –καταστροφικών γι’ αυτή– εκλογών.
ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ παλεύουν ισοδύναμα αυτή τη στιγμή για τη δεύτερη θέση, που θα τους φέρει σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ταυτόχρονα, ο κατακερματισμός του κομματικού συστήματος είναι τέτοιος, που δεν αποκλείεται η επόμενη Βουλή –η Βουλή της νέας Μεταπολίτευσης, όπως φαίνεται– να είναι επτακομματική, οκτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική!
Η κατάρρευση δε της εικόνας της κυβέρνησης Παπαδήμου  έχει συμπαρασύρει επίσης σε πτώση τον ΛΑΟΣ.
 Η συνέχιση της τρικομματικής συνεργασίας φαίνεται να «καταδικάζει» εκλογικά τα τρία σημερινά κυβερνητικά κόμματα.
Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, η σταθερότητα του ΚΚΕ και η δημοσκοπική επανεμφάνιση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αν και δεν συγκλίνουν σε ενιαίο πολιτικό σχέδιο για τη χώρα, αποτελούν σοβαρό παράγοντα ανισορροπίας του υφιστάμενου συστήματος».
Όλη η δημοσκόπηση, μαζί με την εύστοχη ανάλυση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, Επίκουρου Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του ΑΠΘ, Επιστημονικού Συμβούλου της VPRC, και το διεισδυτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Κορωναίου, στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν αυτήν την Πέμπτη.
http://www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: