ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.12

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ?? ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ??

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός της Χούντας και των κατακτητών είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθόσον το ερχόμενο κρίσιμο τριήμερο "παίζονται" οι συμφωνίες για το 'κούρεμα" αλλά και αν η κυβέρνηση των επικυρίαρχων θα μπορέσει να κάμψει την εγχώρια τρόικα που την στηρίζει ώστε να υπογραφούν αλλά και να περάσουν οι απαιτήσεις της Τρόικας και των δανειστών!
Ως όλα δείχνουν η εξίσωση προς το παρόν είναι άλυτη καθόσον οι ΔΙΑΡΡΟΕΣ της δωσίλογης κυβέρνησης είναι ακατάσχετες από τους βουλευτές που την στηρίζουν και δη του πλειοψηφούντος κόμματος  ΠΑΣΟΚ!
Ο διορισμένος Πρωθυπουργός λένε οι πληροφορίες έχει κλείσει ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!! .... Κατόπιν και των δηλώσεων Καρατζαφέρης δίνοντας το μπαλάκι στον ίδιο τον Παπαδήμο για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης .... το πιο πιθανό είναι ότι ο Δεσφινιώτης Πρωθυπουργός θα "σφυρίξει κλέφτικα στον Πρόεδρο" και θα βάλει τους υπαγορευμένους όρους του προκειμένου εκβιάσει τα θρασίμια που τον στηρίζουν και σταματήσουν τις ψηφοθηρικές  "κολοτούμπες" τους.... Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ..... ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ?? ..
ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ?? ..

ΙΔΩΜΕΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο ήταν πολύ κακός – μα πάρα πολύ κακός!

Αυτός που θα υπογράψει (σε λίγο) το δεύτερο και τρισχειρότερο μνημόνιο θα είναι καλός?
Ναι! Αν είναι δικός μας, πάντα Ναι! Επειδή είναι δικός μας, οπωσδήποτε Ναι!
Η «ΛΟΓΙΚΗ» του οπαδού……