ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.12

1/1/2013: Η ημερομηνία εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Μία κόμη δυσοίωνη πρόβλεψη –αυτή τη φορά από την Citigroup- κάνει λόγο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και μάλιστα την πρώτη μέρα του νέου έτους.

1/1/2013: Η ημερομηνία εξόδου της Ελλάδας από το ευρώΑπόλυτα σίγουρος για το ενδεχόμενο αυτό δείχνει ο επικεφαλής ανάλυσης της Citigroup, Willem Buiter σύμφωνα με τα όσα παραθέτει στην έκθεσή του. Ο  Willem Buiter αναφέρει: «Τα ρευστά διαθέσιμα της κυβέρνησης είναι περιορισμένα και πιθανώς θα εξαντληθούν πριν από τα τέλη του έτους. Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα πυροδοτηθεί από την ανάγκη της κυβέρνησης να τυπώσει χρήμα, ώστε να καλύψει τις δαπάνες της ή να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί από τη φυγή τραπεζικών καταθέσεων. Βεβαίως αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει η πιθανότητα να παραταθεί χρονικά αυτή η πρόβλεψη, ίσως επί παραδείγματι με τη χρήση «υποσχετικών πληρωμής» (ΙΟU) από την ελληνική κυβέρνηση ή εάν υπάρξει η πρόβλεψη για μία χρηματοδότηση «τελευταίας ευκαιρίας» από την ΕΕ σε εβδομαδιαία βάση.
Mετά την έξοδο της Ελλάδας θα ακολουθήσουν ακραίες κινήσεις πολιτικής. H ΕΚΤ θα μειώσει τα επιτόκιά της στο 0,5% και θα προχωρήσει σε νέο πρόγραμμα LTRO. Την ίδια στιγμή, θα ακολουθήσει ένα δεύτερο πακέτο στήριξης για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία και κάποιο πρόγραμμα τρόικας για την Ισπανία. Επιπλέον θα υπάρξει στήριξη των ισπανικών και των ιταλικών κυβερνητικών ομολόγων.
Δεν εκτιμούμε ότι η ευρωζώνη θα κινηθεί γρήγορα στην κατεύθυνση των ευρωομολόγων. Εάν όμως, κλιμακωθεί η φυγή των τραπεζικών καταθέσεων από τις χώρες της περιφέρειας, τότε οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μπορεί να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε ένα σύστημα κοινής εγγύησης των τραπεζικών καταθέσεων όπως και σε ένα σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με κοινή χρηματοδότηση».

wallnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: