ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.12

Απόψεις: "Αντώνη Σαμαρά... "μασάει η κατσίκα ταραμά";"



Γράφει ο Δημήτρης Μ.
Στο πνεύμα του ψεύδους και των απατηλών υποσχέσεων του συμφοιτητή του, Γ.Α.Π., φαίνεται ότι κινείται ο Α. Σαμαράς αντιγράφοντας τις «επιτυχημένες» επιδόσεις του, κάνοντας ψευδείς δηλώσεις προς τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό, επιχειρώντας για άλλη μια φορά να τον εξαπατήσει και να τον αποτελειώσει.

Αν μάλιστα αληθεύουν, αυτά που έγραψε ο Τύπος της Κυριακής στις 20-5-2012, για το Πακέτο αλλαγών σε φόρους και συντάξεις που θα φέρει ο Σαμαράς, δηλαδή,
1. Αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων με...
αυξήσεις

2. Μείωση συντελεστών ΦΠΑ και φορολογίας επιχειρήσεων


3. Επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής έως 3 χρόνια


4. Αναπτυξιακό σχέδιο Μάρσαλ για τον περιορισμό της ανεργίας

τότε αποδεικνύεται σε άξιο συνεχιστή και διάδοχο του χειρότερου πολιτικού ηγέτη και καταστροφέα της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας μας, γενικότερα.


Μάλιστα θα έλεγε κάποιος, ότι σε πολλά τον ξεπέρασε, διότι ο Σαμαράς, ίσως και με συμβουλές των κομματικών «εγκέφαλων» της Συγγρού, ψεύδεται συνειδητά, αισχρά και ασύστολα, περιμένοντας να πιστέψει ο λαός τα ίδια παραμύθια που του πούλησε παλαιότερα ο συμφοιτητής και συνέταιρος του, στην υποδούλωση της Ελλάδας στους ξένους τραπεζίτες και στα ντόπια «τσιράκια» τους…

Έτσι, όπως ο Γ.Α.Π. συναντούσε συχνά-πυκνά ξένους ηγέτες, βάζοντας «πλάτη» στο ξεπούλημα της Ελλάδας και της ελληνικής κοινωνίας, έτσι και ο Σαμαράς πήγε  στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο του Λαϊκού Κόμματος για  να πείσει τους ξένους ομοϊδεάτες του, όχι για αλλαγές των όρων των Μνημονίων, αφού αυτούς έχει υποσχεθεί να τους τηρήσει ενυπογράφως και εφόρου «πολιτικής» του ζωής (που δεν φαίνεται να έχει και πολύ μάκρος, ιδιαίτερα αν χάσει και τις επερχόμενες εκλογές).
 
Αλλά  και για να ζητιανέψει κάποια ψίχουλα παροχών, που καθημερινά διογκώνει και τάζει, ευελπιστώντας ότι έτσι θα ξεγελάσει τον καθημαγμένο, οικονομικά, ελληνικό λαό, επισείοντας τον μέγα κίνδυνο της επερχόμενης ήττας από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις της χώρας, που μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν τον αριθμό ψηφοφόρων τους, παρά τη λυσσαλέα επίθεση λάσπης που δέχονται (από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και των υπ’ αυτών ΜΜΕ) καθώς και την ύποπτη, δημοσκοπική υποχώρηση των ποσοστών τους.

Άλλωστε σε πρόσφατη παρατήρηση που του έγινε από τον προηγούμενο γάλλο πρωθυπουργό, Φρανσουά Φιγιόν για τις ανεπίτρεπτες υποσχέσεις του σε μισθούς και συντάξεις των στρατιωτικών, ο Σαμαράς του απάντησε ότι είναι απλώς προεκλογικές υποσχέσεις!

Πάντως θα είναι κρίμα γι’ αυτόν, που ενώ χρησιμοποιεί τα ίδια και καλύτερα ψέματα από τον Γ.Α.Π., να μην καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός μιας χώρας, που με τη συνεργασία και τις υπογραφές των δυο τους, τη «σπρώχνουν» στην ολική καταστροφή...

Κάνει όμως μεγάλο λάθος, αν νομίζει ότι οι συμπεριφορές του συμφοιτητή του και οι δικές του, θα μείνουν ατιμώρητες, από το λαό

Όπως θα είναι κρίμα και για τον ελληνικό λαό, να ξανακάνει το ίδιο λάθος που έκανε το 2009, πιστεύοντας τον Γ.Α.Π. και το ΠΑΣΟΚ και να μην στείλει τους δύο συμφοιτητές, πακέτο στον αγύριστο... 

Διότι «το δις εξαμαρτείν, ού λαού σοφού…»



Δ.Μ. Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: