ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.12

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ – Στην δικαιοσύνη ο Μίχαλος κατά της ΤτΕ. Τα ντοκουμέντα της ληστείας.

Καιρός να ανοίξουν τα στόματα. Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο που έστειλε η ΤτΕ στο ΕΒΕΑ, όπου τους ενημερώνει ότι… έχασαν
τις καταθέσεις τους! Μιλάμε για την μεγαλύτερη ληστεία στην πολιτισμένης ως Δύση σε καιρό ειρήνης. Λήστεψαν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού λαού για να ξεφορτώσουν οι τοκογλύφοι. Οι άνθρωποι είναι εκπρόσωποι των κερδοσκόπων, όπως πλέον και οι πολιτικοί
τους προϊστάμενοι.
Ο άνθρωπος που έδωσε το σύνθημα για τον εφιάλτη, ονομάζεται Προβόπουλος. Σας το είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, τον Οκτώβριο του 2009.
Μπράβο στον Μίχαλο του ΕΒΕΑ που έγραψε απειλές και κομματόσκυλα. Ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

20120522-191936.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια: