ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.12

Ο Μπένι κυκλοφορεί και οπλοφορεί

thumb
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην παρούσα φάση «κυκλοφορεί και οπλοφορεί» στην Ιπποκρά­τους, με τη λογική ότι είναι το μόνο πρόσφα­τα νομιμοποιημένο από τη λαϊκή βούληση όρ­γανο του κόμματος και άρα μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θεωρώντας ότι η πολιτική του γενιά έχει τελειώσει, είναι σίγουρο ότι θα επιχειρή­σει μια ριζοσπαστική ανανέωση σ’ όλα τα όρ­γανα του κόμματος. Το ζήτημα είναι αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επιβιώσει πολιτικά με στελεχι­ακό δυναμικό σε επίπεδο νηπιαγωγείου. Γιατί, αν περάσει σε πολιτική έρημο, θα μπορέσει ενδεχομένως να έχει χρόνο ανασύνταξης, αν όμως εισερχόμαστε σε μια φάση έντονης πο­λιτικής ρευστότητας με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, η εμπειρία, η συγκρότηση και η δυναμική στελεχών της γενιάς του θα του χρειαστούν.
Στην παρούσα φάση μοιάζει να τους έχει ανάγκη όλους. Παρ’ ότι έχει δεχτεί εισηγήσεις να δώσει δείγματα γραφής σ’ αυτές τις εκλο­γές με την πλήρη ανατροπή των λιστών και την απομάκρυνση από την προοπτική πολιτικής επανάκαμψης όλης της ηγετικής «επετηρί­δας», ο ίδιος μοιάζει να το σκέπτεται διπλά. Πολλοί του εισηγούνται να κόψει από τα ψη­φοδέλτια όσους πάτωσαν εντυπωσιακά και να κρατήσει εν «ζωή» μόνο όσους θα μπορούσαν να εκλεγούν αν το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμ­μα ή αν είχε το ίδιο αποτέλεσμα με το 2009, εμπλουτίζοντας τα ψηφοδέλτια από εκεί και μετά με νέα στελέχη. Όμως ούτε τόσο πολλά στελέχη έχει σε… εφεδρεία, ούτε πολιτικές δυνατότητες για διαρροή ψήφων έχει. Οι πιο νηφάλιοι του εισηγούνται να διατηρήσει μεν την «επαναστατική» του ρητορική ως προς την ανάγκη να στηθεί πέτρα - πέτρα ξανά το κόμ­μα από την αρχή, αλλά να μη διαταράξει πε­ραιτέρω στην παρούσα φάση την εσωτερική κατάσταση, προκειμένου να δοθεί η μάχη των εκλογών με όλες τις δυνάμεις που έχουν απο­μείνει. Και να επιχειρήσει κάποιες οριακές αλ­λαγές τόσο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όσο και σε κάποια ψηφοδέλτια όπου οι επιλογές κρίθηκαν άκρως προβληματικές.
Οι συσκέψεις είναι συ­νεχείς και το βράδυ της  Τετάρτηςο Ευ. Βενιζέλος είχε επαφή με όλους τους καταργημέ­νους από τον ίδιο γραμμα­τείς περιφερειακών και νομαρ­χιακών οργανώσεων. Πολλοί απ’ αυ­τούς προεκλογικά είχαν καταγγείλει την κα­τάσταση στις οργανώσεις του κόμματος, αλλά η ηγετική ομάδα έκανε ότι δεν κατάλαβε. Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι αναμέ­νεται να επαναλειτουργήσει η Εθνική Εκλογι­κή Επιτροπή με τη συμμετοχή όλων των βου­λευτών που εξελέγησαν, ενώ θα προκύψει και μια μικρή Γραμματεία εκλογικού αγώνα, κυρίως με εκλεγμένους βουλευτές. Η εκλο­γική επιτροπή θα αποτελέσει το πρόπλασμα και για την επιτροπή ανασυγκρότη­σης του κόμματος. Αλλά όλα αυτά εξαρτώνται απόλυτα από τις αποφάσεις του Βενιζέλου, που καταργεί με μια κουβέντα όργανα, επιχειρεί όμως να μας πεί­σει ότι το νέο ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι αρχηγικό...

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: