ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.12

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 22% ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!


Ο τραγικός Βενιζέλος, ο χειρότερο υπουργός οικονομικών της Ευρώπης, βλέποντας το «κατάμαυρο» που τον περιμένει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, φορτώνει τώρα τα εγκλήματά του απέναντι στους εργαζόμενους σε «πιέσεις εργοδοτικών κύκλων στην τρόικα προκειμένου να μειωθούν οι μισθοί»
 
Ποιοι είναι ρε Βουβουζέλο αυτοί οι εργοδοτικοί κύκλοι που πίεσαν την Τρόικα για να μειωθούν οι μισθοί των εργαζομένων;
Εν τω μεταξύ ο ΣΕΒ με συγκλονιστική ανακοίνωση ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ στην κυριολεξία τον θλιβερό νενέκο η πολιτική τύχη του οποίου έχει από καιρό προδιαγραφεί:
«Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες εργοδοτικές οργανώσεις εννόησε ο κ. Βενιζέλος, όταν μιλούσε για διγλωσσία σε σχέση με τα εργασιακά. Μπορούμε όμως να του θυμίσουμε ότι πίσω από την πλάτη των κοινωνικών εταίρων συμφώνησε την τελευταία στιγμή, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με την τρόικα την μείωση κατά 22% του κατώτατου μισθού κάτι που κανείς κοινωνικός εταίρος είχε διανοηθεί».

harryklynn

Δεν υπάρχουν σχόλια: