ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.12

Tο ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ίσως πότε άλλοτε στην πρόσφατη ιστορία μας τα βλέμματα της διεθνούς κοινής γνώμης δεν ήταν στραμμένα στην Ελλάδα τόσο πολύ όσο είναι τώρα.  Απόδειξη όχι μόνο οι μόνιμοι πλέον απεσταλμένοι των διεθνών δικτύων στην χώρα μας αλλά και οι δηλώσεις, σε καθημερινή βάση, των ηγετών του κόσμου για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Ακόμη και η σύνοδος των G8 που τελείωσε στο Καμπ Ντέιβιντ είχε ως αποκλειστικό θέμα την οικονομική κρίση με φόντο την χώρα μας. 
Στο χορό των παρεμβάσεων,  μετά την Άγκελα Μέρκελ μπήκε και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος από το Σικάγο δήλωσε ότι «οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα ισοδυναμούν με δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας μας στο ευρώ.» Παρέμβαση που η εφημερίδα Guardian την χαρακτήρισε «ριψοκίνδυνο διπλωματικό παιχνίδι» ενώ η Independent κάνει λόγο για την πιο «κυνική προειδοποίηση μέχρι σήμερα». 
Για το θέμα αυτό μίλησε στο BBC ο ανταποκριτής του ANT-1 και του Real FM στο Λονδίνο Ισαάκ Καριπίδης  ο οποίος σε ερώτηση της δημοσιογράφου του βρετανικού δικτύου για το πως είδαν οι Έλληνες την παρέμβαση Κάμερον εξέφρασε την πεποίθηση του ότι δεν αρέσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις στους Έλληνες.  « Είμαι σίγουρος ότι δεν αρέσουν στους Έλληνες αυτού του είδους οι παρεμβάσεις. Το ίδιο συνέβη και  με την Άνγλελα Μέρκελ την προηγούμενη εβδομάδα όταν πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα για να δούμε αν θέλουμε να παραμείνουμε ή όχι στην ζώνη του Ευρώ,» είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας δημοσιογράφος.  
« Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό από όλους είναι πως δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κόμμα στην Ελλάδα που να θέλει την έξοδο της χώρας από το Ευρώ. Αυτό που υποστηρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι  το μνημόνιο έχει αποτύχει, και πρέπει να το επανεξετάσουμε.»  
Αναφορικά με τα μέτρα λιτότητας επεσήμανε ότι αυτά «δεν έχουν φέρει καμία βελτίωση ούτε στην Ελληνική οικονομία ούτε και πολύ περισσότερο στην ζωή των Ελλήνων. Αντιθέτως η κατάσταση είναι χειρότερη τώρα από ότι ήταν στο παρελθόν. Γι αυτό θα πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι για να λυθούν τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας.»   
Ερωτηθείς για τις επόμενες εκλογές απάντησε πως «είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποιος για το τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές, πιο κόμμα θα κερδίσει». 
 
 Όλη η συνέντευξη στο BBC εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: