ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.12

Εκλογές 17ης Ιουνίου: Θα αφήσουμε να πεθάνει η Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε;






Ζούμε την πιο ιστορική και την πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας! Καθώς στις επερχόμενες εκλογές αν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ λάβουν την ετυμηγορία απ’ τον λαό να κυβερνήσουν, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη αποικία προτεκτοράτο της Παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων της παγκόσμιας δικτατορίας!
Μιλάμε για την αρχή του τέλους της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον υπόλοιπο κόσμο. Μένει να δούμε αν η Δημοκρατία θα πεθάνει στον τόπο που γεννήθηκε ή αν η Ιστορία γράψει, ότι εμείς οι Έλληνες υπερασπιστήκαμε τη Δημοκρατία τη Δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία!

Πρωταγωνιστικό ρόλο παραπληροφόρησης, τρομοκράτησης και παραποίησης της αλήθειας παίζουν με τρόπο εξοργιστικό και ξεδιάντροπο τα ιθαγενή ΜΜΕ σε επίπεδο μάλιστα αξιοθαύμαστης ομοφωνίας :
«Έρχεται η ολιτκή καταστροφή… Έρχεται η ελληνική συντέλεια…. Η Μέρκελ θα τιμωρήσει σκληρά τους Έλληνες… Ο Σόιμπλε απειλεί με διακοπή της βοήθειας… Θα μας διώξουν από το ευρώ… Θα μας γυρίσουν στη δραχμή… Τελειώνουν τα λεφτά μας… Δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις… Θα σταματήσουν τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία να έχουν φάρμακα… Θα λείψει η βενζίνη από τα πρατήρια καυσίμων… Θα αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ… Θα… Θα… Θα…»


Παπαγαλάκια, κοράκια, κουρούνες της ενημέρωσης «παίζουν» με τις λέξεις, «κόβουν και ράβουν» την ενημέρωση κατά πως συμφέρει το σάπιο σύστημα που υπηρετούν, γίνονται κήνσορες και σκληροί κατήγοροι όσων υποστηρίζουν με συνέπεια κι υπευθυνότητα της θέσεις τους, όσων θέλουν να είναι αξιοπρεπείς και αντιστέκονται στην απαίτησή τους να μεταλλαχτούν από τη μια στιγμή στην άλλη.
Προπαγανδίζουν ξεδιάντροπα την αναγκαιότητα του μνημονίου
Συκοφαντούν τους κοινωνικούς αγώνες, στοχοποιούν και διασύρουν αγωνιστές.
Κορυφαίοι πασοκοδεξιομνημονιοπαπαγάλοι η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής, ο Παύλος Τσίμας, η Έλλη Στάη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Άρης Πορτοσάλτε… και έπονται οι δευτεροκλασάτοι.

O ΣΚΑΪ, κλασικό δείγμα κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, πήρε τη νταβοτζοπρωτιά από το εμετικό MEGA και πρωταγωνιστεί στη γενικότερη προσπάθεια των βαρόνων της διαπλοκής να ελέγξουν με κάθε θυσία τις πολιτικές εξελίξεις, προωθώντας παπαγαλάκια δεύτερης γενιάς, δικής του κοπής και παραγωγής.

Είναι τραγικό να βλέπεις τις, απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, θλιβερές μεταλλάξεις νέων δημοσιογράφων σε φερέφωνα και τσιράκια των νταβατζήδων–εκδοτών. Κλασικό το παράδειγμα της κυρίας Πόπης Τσαπανίδου, που από μια δροσερή και ευχάριστη τηλεοπτική παρουσία μεταλλάχτηκε σε ένα hard core μεγάφωνο της εξουσίας, σ’ ένα δεξιό ψάλτη των του νταβαντζίδικου καθεστώτος!

Ο καιρός, όμως, είναι αμείλικτος και κανένας Θεός δε φαίνεται να σώζει αυτόν τον «Βασιλέα»… Ούτε και τα τσιράκια του!



http://www.facebook.com/harry.klynn

Δεν υπάρχουν σχόλια: