ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.12

Ομπάμα καλεί Τσίπρα στην Ουάσιγκτον! Στο 38-40% ο ΣΥΡΙΖΑ και με δαιμονισμένα ανοδικές τάσεις!





Λευκός Οίκος καλεί πλατεία Κουμουνδούρου!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έχει έτοιμη την πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα μια και τον θεωρεί τον επόμενο Έλληνα πρωθυπουργό.
Κι αυτό δεν βασίζεται απλά σε πληροφορίες αλλά σε αναλύσεις από την Αθήνα, οι οποίες βρίσκονται ήδη στα χέρια του Αμερικανού προέδρου σύμφωνα με τις οποίες αυτή τη στιγμή τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται κοντά στο 38-40% και μάλιστα με αυξητικές τάσεις! Ο τρόμος που οδήγησε το ΒΗΜΑ να παραποιήσει δημοσκόπηση της Public Issue είναι χαρακτηριστικός.
Οι Αμερικανοί θεωρούν ξοφλημένη τη ΝΔ και εκτιμούν πως θα οδηγηθεί σύντομα σε διάσπαση. Στο Λευκό Οίκο έχουν φτάσει πληροφορίες για ένα σκάνδαλο 500 εκατ. ευρώ που σκάει οσονούπω με την υπογραφή πρώην υπουργού. Τα καλύτερα έρχονται...

4 σχόλια:

ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είπε...

Μόνο 40%; 60 και 70 και 80%. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

"ΗΠΕΙΡΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" = ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ Η ΝΑ ΧΑΠΑΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ... ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ... 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Δωστε τους ποσοστα τσαουσεσκου. Και ομοσταυλοι ειναι και το ιδιο τελος θα εχουν...

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν έχουν βαλθεί οι Αμερικάνοι να υπονομεύουν και να κατηγορούν τον Τσίπρα; Δεν είναι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ οι Αμερικάνοι ; Δεν είναι εκπρόσωποι του διεθνούς κεφαλαίου και σπεύδουν καταπίνοντας το φαρμάκι της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσουν τον Τσίπρα; Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Αμερικάνοι δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Θα πρέπει να δεχθούμε δύο τινά : ή είναι αποκυήματα της φαντασίας σας η πρόσκληση για να τονώσετε το πρεστίζ του Αλέξη ή είναι ένα βολικό όργανο των αμερικάνων ο Τσίπρας που παίζει άριστα το παιχνίδι τους για καταστροφή της Ευρώπης. Διαλέξτε όποιο θέλετε εσείς.