ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.6.12

Προεκλογικές προβοκάτσιες

thumb
Έχουμε χάσει ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Όμως δεν αναφέ­ρομαι σ’ αυτό. Αναφέρομαι στην ατομική ελευθερία του καθενός. Τις δημοκρατικές ελευθερίες. Ότι μπορεί να καταργη­θούν οι θεσμοί και να κυριαρχήσουν οι συμμορίες με όπλα... Αυτές είναι μειοψηφίες... Και ο καθέ­νας θα κάνει συμμορίες με όπλα και θα επιτίθεται στους άλλους. Αντιλαμβάνεσθε τι σημαίνει αυτό. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό; Πού οδηγούμαστε; Θα οδηγηθούμε σε εμφύλιο!».
Τάδε έφη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην τελευταία συνέντευξή του ως υπουργός Προστασίας του Πο­λίτη στον Real FM στις 16 Μαΐου. Μία ημέρα μετά παρέδωσε τα κλειδιά της Κατεχάκη στον Λευτέρη Οικονόμου επαναλαμβάνοντας τις ανησυχίες του για έκρυθμες ημέρες.
Τις ίδιες ανησυχίες πάνω - κάτω εξέφρασε ο υπηρεσιακός διάδοχός του, ο οποίος στον σύντομο λόγο του προς το προσωπικό των Σωμάτων Ασφα­λείας κατέληξε ως εξής: «Πρωταρχικός στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας σε περιβάλλον ασφάλειας. Με λίγα λόγια, να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη».
Το αυτονόητο ερώτημα για εκείνο το διήμερο των ανησυχητικών επισημάνσεων είναι: Γνωρίζουν κάτι άραγε οι κλειδούχοι των πληροφοριών; Οι ίδιοι το αρνήθηκαν: «Δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά σημάδια». Σίγουρα δεν εννοούσαν το θρόισμα των φύλλων. Πάντως μέχρι τώρα η εξέλιξη δικαιολογεί μέρος των δημοσίως εκπεφρασμένων ανησυχιών, με αποκορύφωμα τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας στην Πάτρα.
Η δολοφονία του Θανάση Λαζανά - κατά την Αστυνομία - από τρεις Αφγανούς (σ.σ.: οι συλληφθέντες αρνούνται την εμπλοκή τους) το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαΐου στην Πάτρα ανατίναξε το καπάκι μιας υποβόσκουσας έντασης. Στο όνομα του φρέσκου αίματος εξαπολύθηκε από τα φασιστικά γκρουπούσκουλα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού ένα ανελέητο κύμα βίας και ταραχών, που μέσω Ίντερνετ επιχειρήθηκε να μεταδοθεί και σε άλλες περιοχές.

Οι αποτρόπαιες «ειδήσεις»
Το κλίμα στην Πάτρα, όπως και σε άλλες περιοχές, δυναμιτιζόταν εις βάρος των μεταναστών με οργανωμένη διοχέτευση αληθοφανών ή κατά πολύ μεταχρονολογημένων ανατριχιαστικών ειδήσεων!
Επί δύο εβδομάδες περίπου πριν από τις ταραχές η φρίκη καλλιεργούνταν με γκεμπελικές μεθόδους. Όπως μάθαιναν οι πολίτες της αχαϊκής πρωτεύουσας - και ουδείς από τους εντεταλμένους μηχανισμούς διέψευδε -, δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού από Σομαλούς δράστες. Οι «πληροφορίες» έφεραν «τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τούς βίασαν κατά φύση και παρά φύση...».
Η φήμη εκείνη ήταν το προσάναμμα για να αρχίσουν σποραδικές, αλλά βίαιες επιθέσεις κατά μεταναστών από τα frei corps του μίσους, στα οποία ωστόσο άρχισε να υπάρχει αυξανόμενη παρουσία πολιτών, οι οποίοι δεν συνέπιπταν ιδεολογικά με τους βασιβουζούκους του φασισμού.
Ανάλογες «ειδήσεις», με την ίδια τακτική μπολιάσματος του φόβου, έκαναν κάθε τόσο τον γύρο της πόλης, πάντα με θύματα παιδιά και γυναίκες που υπέστησαν σεξουαλικώς τα πάνδεινα από τα αφιονισμένα τέρατα, τους μετανάστες.
Ανθρωπιστικές οργανώσεις που παρακολουθούν στενά το μείζον θέμα με τους μετανάστες στην Πάτρα εκτιμούν πως πίσω από ορισμένες φήμες κρύβονται «ακροδεξιοί εθνικιστές με στόχο να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό πολιτών και να αποκτήσουν άλλοθι για τις επιθέσεις που πραγματοποιούν εναντίον τους». Πού ήταν όμως η Αστυνομία; Πού ήταν οι υπόλοιπες αρχές της πόλης, που γνώριζαν ότι τα μόνα τέρατα σε αυτές τις ιστορίες ήταν οι προπαγανδιστές του μίσους;
Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά στην Πάτρα, με την πόλη να παραδίδεται έρμαιο στην ανεξέλεγκτη βία, την Τρίτη 23 Μαΐου μια άλλη φαντασιοκοπία άρχισε να λανσάρεται από νωρίς το πρωί ως φρικιαστικό «γεγονός»: τον γύρο της Ελλάδας έκανε μέσα σε ελάχιστα λεπτά η «είδηση» για τον «βιασμό μιας 15χρονης κοπέλας από τέσσερις αλλοδαπούς στην Άρτα μπροστά στα μάτια του πατέρα της».
Η είδηση αναμεταδόθηκε σαν φωτιά σε sites και blogs, στα οποία εντεταλμένοι και μη σχολιαστές εξέμεσαν οχετούς χολής για τα μιάσματα που ευθύνονται για όσα δεινά και πάνδεινα βαραίνουν την πατρίδα.
«Το 15χρονο κορίτσι, που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, και ο πατέρας της, που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο... Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί (...) μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης».
Όλα όσα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναφέρονταν στο «ρεπορτάζ» είχαν όντως συμβεί, όμως... προ τριετίας: στις 19 Μαρτίου 2009.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αρκετές ώρες μετά, άναυδος, καθώς διαβάσαμε, έμεινε ο αστυνομικός διευθυντής Κώστας Βαρέλης, ο οποίος μιλώντας στο epiruspost είπε: «Δεν συνέβη τίποτε απολύτως χθες στην Άρτα. (...) Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από τρία χρόνια και απορώ πώς το επαναφέρουν σαν χθεσινό γεγονός». Ποιος ή ποιοι λοιπόν ανέσυραν μια παλιά ιστορία, όταν σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων η Πάτρα ήταν τυλιγμένη στους καπνούς; Νομίζουμε πως η απάντηση είναι προφανής.
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου οι φόβοι για μεταλαμπάδευση των ρατσιστικών πογκρόμ κι επεισοδίων επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα δις, καθώς στην Πάτρα, έπειτα από μαζικές καταγγελίες πολιτών, η Αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε εγκαταλειμμένα κτήρια με σκοπό τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών. Κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση, άγρια επίθεση δέχτηκαν Πακιστανοί στο Βασιλικό Εύβοιας στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα που ανήκουν σε αλλοδαπούς.
Την Παρασκευή 25 Μαΐου, ενώ είχαν «περάσει» ασχολίαστες από την Αστυνομία οι προηγούμενες «ειδήσεις», ο επικοινωνιακός μηχανισμός αφυπνίστηκε αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες που απαθανάτιζαν ένα κρανοφόρο «λεβεντόπαιδο» της Χρυσής Αυγής να εισέρχεται στις τάξεις των ΜΑΤ, που εκείνη την ώρα συγκρούονταν με τους ομοϊδεάτες του, και να παραμένει εντός των αστυνομικών γραμμών.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφερόταν ότι «το πρόσωπο αυτό ουδεμία σχέση έχει με την Αστυνομία. (...) Μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για τη στάση της Αστυνομίας έναντι των συγκεντρωμένων και εκείνη τη στιγμή πήραν έκταση τα επεισόδια. (...) Όπως διαπιστώθηκε από τη διενεργούμενη έρευνα, πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα».
Την ίδια ημέρα άλλη μία καραμπινάτη... «παραδοξότητα» ήρθε να προστεθεί στα φαινομενικά ασύνδετα γεγονότα και... «γεγονότα»: Από το πρωί άρχισε να διακινείται ηλεκτρονικά με αστραπιαία ταχύτητα μία... «ανάρτηση» του athens. indymedia.org, με την οποία η Συντακτική Ομάδα του εμφανίστηκε να επικροτεί τους μετανάστες για τη δολοφονία του Θ. Λαζανά στην Πάτρα.
Το indymedia κατήγγειλε άμεσα ως προβοκάτσια το «δημοσίευμα» παραθέτοντας στοιχεία αποδεικτικά της πλαστότητάς του.
«Τα φασισταριά της facebookικής ομάδας», υποστηρίχτηκε συγκεκριμένα, «ανέβασαν στον “τοίχο” τους ένα δήθεν print screen απ’ την κεντρική σελίδα του indymedia, μόνο που λείπει ολόκληρη η κεντρική και έχουν γράψει οι ίδιοι με μια άκυρη γραμματοσειρά του ποδαριού διάφορες αηδίες που βγάζουν μάτι για τη χοντροκομμένη photoshopιά, ώστε να αποδείξουν ότι οι αναρχικοί χαίρονται με τους φόνους ντόπιων από μετανάστες (...) Προσέξτε τη φωτό. Κυρίες και κύριοι, το πρώτο “κεντρικό”, υποτίθεται, του indymedia, χωρίς ούτε ένα λινκ - και φυσικά ούτε κατά προσέγγιση κοντά στο ύφος των κειμένων (περιγραφικά / συνοπτικά) που γίνονται κεντρικά».

Οι μολότοφ του Αλλοδαπών
Σ’ αυτόν τον κύκλο των προβοκατόρικων, βάσει οργανωμένου, καταπώς φαίνεται, σχεδίου, γεγονότων και «γεγονότων», ήρθε να προστεθεί μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση το περασμένο Σάββατο, όχι από την Αστυνομία με επίσημη ανακοίνωση, αλλά έπειτα από δημοσιογραφική έρευνα. / Μια υπόθεση που υποβαθμίστηκε συνειδητά και' μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό αρχικά, προκαλώντας εύλογες απορίες.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, στο πλαίσιο των περιπολιών και των υποψιών που είχαν υποκινηθεί σε κάποιους συνοριακούς αστυνομικούς από τους ελέγχους που έκαναν περιμετρικά της περιοχής που βρίσκεται το αστυνομικό συγκρότημα του Αλλοδαπών και του Μεταγωγών, ανακαλύφθηκαν σε κλειστό και περιφραγμένο πρατήριο υγρών καυσίμων, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό, μία έτοιμη βόμβα μολότοφ και τουλάχιστον άλλα 10 μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό, χωρίς ωστόσο σε αυτά να έχουν προστεθεί... στουπιά.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν, ως όφειλαν, τους επικεφαλής τους και τους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας, για να εισπράξουν την παραίνεση να μην ειπωθεί τίποτε προς τα έξω, για να μην εκληφθεί ως πρόκληση από τους... αλλοδαπούς και δημιουργηθούν έκτροπα!
Λίγες ώρες αργότερα, ενώ αρχικά είχε γίνει επίσημα λόγος για μικροεπεισόδιο έξω από το αστυνομικό κτήριο της Πέτρου Ράλλη μεταξύ αλλοδαπών για τη... σειρά προτεραιότητας, η Αστυνομία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Σήμερα (25.05.2012) το πρωί, κοντά στην έδρα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, στην οδό Σαλαμινίας - Ταύρος, συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, που ανέμεναν τη λήψη εισιτηρίου προτεραιότητας για την υποβολή αιτήσεων ασύλου. Αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους συγκεντρωμένους αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις αστυνομικοί.
Από τον χώρο των επεισοδίων προσήχθησαν 127 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δυο, υπήκοοι Μπαγκλαντές, για την επίθεση εναντίον των αστυνομικών. Από τον χώρο των επεισοδίων περισυνελέγησαν επτά φιάλες μπύρας με εύφλεκτο υγρό, πενήντα δυο (52) ξύλινοι λοστοί, ένα σκεπάρνι και αρκετές πέτρες. Οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».
Είχε προηγηθεί, όπως καταλαβαίνετε, η διαρροή των πληροφοριών για το κρυμμένο οπλοστάσιο, όπως και ο τραυματισμός τριών αστυνομικών. Τα αναπάντητα ερωτήματα και πάλι πολλά. Ποιος ο λόγος ύπαρξης μολότοφ και μαχαιριών εκεί; Ποιος τα τοποθέτησε; Δεδομένων των συνθηκών, μόνο αφελείς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπήρχε εκεί ολόκληρο οπλοστάσιο για να επιλυθούν διαφορές που σχετίζονται με τη... σειρά προτεραιότητας!

«Μαϊμού» αρπαγές παιδιών στο... Facebook!!
 Ένα τεχνητό κλίμα έντασης σε βάρος των μεταναστών, με καταιγισμό πληροφοριών και «ειδήσεων», που διακινούνται οργανωμένα κυρίως μέσω Facebook, κατακλύζει τις τελευταίες ημέρες διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες κατατίθενται μαρτυρίες για αρπαγές παιδιών από συμμορίες αλλοδαπών για εμπόριο οργάνων. Οι σχετικές φήμες ξεκίνησαν προ ημερών από Πάτρα και Πύργο και «μεταλαμπαδεύτηκαν» σε Αθήνα, Ιόνιο και Βόρεια Ελλάδα.
Όπως εκτιμάται, πρόκειται για οργανωμένη διασπορά ψευδών «ειδήσεων» μέσω Ίντερνετ, που αποσκοπεί στην ενίσχυση του κλίματος ξενοφοβίας, κάτι που υπηρετεί τα «πολιτικά» συμφέροντα ακροδεξιών, ρατσιστικών και φασιστικών σχηματισμών, οι οποίοι έχουν κάθε συμφέρον από τη διάχυση του φόβου στην ελληνική κοινωνία.
Τελευταίο κρούσμα αποτελεί η «είδηση» για αρπαγή παιδιών μέσα από νηπιαγωγείο στο Περιστέρι, που συνοδεύτηκε από περιγραφικές σκηνές για την αλλόφρονα κατάσταση της διευθύντριας, ενώ σταχυολογήσαμε τις τελευταίες δύο επίσημες διαψεύσεις της Αστυνομίας για ανάλογου είδους περιστατικά.
1. Καβάλα: «Σχετικά με αναρτήσεις σε ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) για ένα ύποπτο όχημα, που κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, στο οποίο επιβαίνουν τρεις (3) αλλοδαποί και προσπαθούν να απαγάγουν παιδιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοινώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγγέλθηκαν σε Υπηρεσίες της ότι ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο κινείται ύποπτα στην περιοχή, πλην όμως δεν υπάρχει καμιά επίσημη καταγγελία ή άλλη υπόθεση σε εξέλιξη που να αφορά σε περιστατικό αρπαγής ανηλίκων».
2. Ζάκυνθος: Έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα στη Ζάκυνθο τις τελευταίες ημέρες, αφού συνεχώς επικοινωνούν με την Αστυνομία άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είδαν με τα μάτια τους κάποιους άγνωστους να απάγουν μικρά παιδιά. Με το θέμα ασχολήθηκε ο τοπικός Τύπος, ο οποίος φιλοξένησε τη δήλωση του διοικητή της τοπικής Ασφάλειας κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει θέμα»...
Ποιοι και γιατί παίζουν τόσο άγαρμπα με τη φωτιά; Με ποιον στόχο; Και γιατί γίνονται ανεκτοί; Έλα ντε...


Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: