ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.12

ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ … Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ
Αναλαμβάνει δράση σήμερα … αφού οι τοπικοί άρχοντες απαίτησαν να μην εμφανιστεί ο Βύρων Πολύδωρας.

Δεν λέει να σταματήσει η αντιπαράθεση των τοπικών στελεχών της ΝΔ στο νομό Ηλείας. 12 ημέρες πριν την κρίσιμη προεκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου και το κλίμα στη ΝΟΔΕ Ηλείας της ΝΔ είναι χειρότερο από ποτέ. Παρ’ όλες της παρεμβάσεις του κόμματος και την τοποθέτηση του Γιώργου Κοντογιάννη στην 3η θέση στο ψηφοδέλτιο, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο το σαμποτάρισμα της συνολικής προσπάθειας της ΝΔ για άνοδο σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος , με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να συμπαρασυρθούν και εκλόγιμες έδρες στους Νομούς Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.
Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο το κόμμα και για την μεγαλύτερη συσπείρωση της Ηλείας αποφάσισε σε συνεννόηση με τον Κοντογιάννη να στείλει τον Βύρων Πολύδωρα να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει το μήνυμα της ενότητας και της αγωνιστικής ετοιμότητας.
Μαθαίνουμε ότι είχαν εκτυπωθεί και φυλλάδια και προσκλήσεις για την αποψινή εκδήλωση!!!!!
Και ξαφνικά στις 11:00μμ το βράδυ της Τρίτης 5/6 χτυπά το τηλέφωνο στο γραφείο του Νικολόπουλου στη Ρηγίλλης και τον ειδοποιούν ότι με εντολή Σαμαρά πρέπει να κατέβει αυτός στον Πύργο για να μιλήσει στη ΝΟΔΕ. Τα τοπικά στελέχη έχουν αρνηθεί την παρουσία οποιουδήποτε άλλου στελέχους…
Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τον Αχαιό Πολιτικό, που θα πρέπει να αφήσει για λίγες ώρες το γεμάτο συναντήσεις πρόγραμμά του στη Ρηγίλλης, για μια ειδικού σκοπού καταδρομική επιχείρηση στην Ηλεία.
Συνηθισμένος ο Νικολόπουλος στα δύσκολα… από το αποτέλεσμα όμως της αποψινής συνάντησης θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό και το εκλογικό αποτέλεσμα στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
 eklogestis6maiou

Δεν υπάρχουν σχόλια: