ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.12

Πλεύρης καλεί τον Κασιδιάρη της Χρυσης Αυγής να "πάνε έξω να τον ξαπλώσει κάτω"

Άγρια κόντρα με εκατέρωθεν πυρά και απειλές σημειώθηκε στον «αέρα» το βράδυ της Τρίτηςμεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνου Πλεύρη.  


Όλα άρχισαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, είπε πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.   

«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «αν και είναι εθνικιστής, σε καμία περίπτωση δεν....συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής».

«Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά ενοχλημένος από όσα ακούστηκαν, ο κ. Κασιδιάρης του απάντησε: «Ακου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ' αυτιά σου λόγω ηλικίας...».  

Ο κ. Πλεύρης δεν δίστασε να απειλήσει, μάλιστα, τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω».
http://newpost.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: