ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.12

ΔΑΝΙΑ: Ο ΖΑΝ ΛΕΜΙΕΡ ΤΟΥ IIF ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ

Ο Ζαν Λεμιέρ, ένας εκ των δύο εκπροσώπων των ιδιωτών πιστωτών που πήραν μέρος στη διαπραγμάτευση για την απομείωση του ελληνικού χρέους, κάλεσε τα άλλα κράτη να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας και να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.
«Μην ξαναρχίσετε, σας παρακαλώ», δήλωσε χαμογελώντας ο Λεμιέρ μετά την ολοκλήρωση μιας στρογγυλής τραπέζης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF).

«Μια φορά, αρκεί», πρόσθεσε ζητώντας να μην μιμηθούν άλλα κράτη την Ελλάδα.
«Τηρείστε τον λόγο σας, τηρείστε τις δεσμεύσεις σας και αποπληρώστε τους πιστωτές», υπογράμμισε ο Λεμιέρ, ειδικός σύμβουλος του προέδρου της τράπεζας BNP Paribas.
Σύμφωνα με τον Λεμιέρ, που πήρε μέρος στις συζητήσεις για την απομείωση του ελληνικού χρέους μαζί με τον γενικό διευθυντή του IIF Τσαρλς Νταλάρα, ένα από τα μαθήματα που έλαβε από τις συζητήσεις αυτές είναι ότι «οι διαπραγματεύσεις επέστρεψαν».
Παλαιότερα «υπήρχε μια τάση, την οποία είχαν ξεκινήσει κάποιοι, σύμφωνα με την οποία δεν έπρεπε να διαπραγματευόμαστε.
Δείτε τους επενδυτές, πείτε τους την άποψή σας και αυτό που σκοπεύετε να κάνετε», σημείωσε ο ίδιος.
«Είμαι ευγνώμων στις ευρωπαϊκές αρχές που προώθησαν μια λύση μέσω διαπραγμάτευσης» για την Ελλάδα, συνέχισε ο Λεμιέρ.
«Ελπίζω ότι στο μέλλον θα τηρήσουμε αυτή την αρχή της διαπραγμάτευσης.
Είναι θεμελιώδης», κατέληξε.
Ε.Μ. © ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: