ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.12

Moody΄s: Υποβαθμίζει Εμπορική και Geniki, αρνητικά τα outlooks

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Εμπορικής Τράπεζας και της Geniki Bank σε Caa2 από B3, με αρνητικό outlook, προχώρησε η Moody΄s Investors Service.
Η Moody΄s επικαλείται για την απόφαση της “τον κίνδυνο που απορρέει από την αυξανόμενη πιθανότητα μιας ελληνικής εξόδου από το ευρώ” όπως έχει προειδοποιήσει και σε παλαιότερη ανάλυση της.
Η Moody΄s εκτιμά ότι πλέον υπάρχει αυξημένος κίνδυνος η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.
Στην ανάλυση της σημειώνει ότι αν και παραμένουν σημαντικά κίνητρα για τις ελληνικές αρχές και την Ευρωζώνη να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο κίνδυνος της εξόδου από το ευρώ θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Για τις δύο τράπεζες η Moody΄s σημειώνει ότι ο αυξημένος κίνδυνος της εξόδου ουσιαστικά περιορίζει στο Caa2 την ανώτατη αξιολόγηση που μπορεί να δοθεί στις ελληνικές τράπεζες, ανεξάρτητα της στήριξης που ενδεχομένως μπορεί να διαθέσει ο μητρικός όμιλος.
Αν και δεν είναι το βασικό της σενάριο, η Moody΄s σημειώνει ότι έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα αυξήσει σημαντικά την δυναμική για ραγδαία επιτάχυνση στις εκροές των καταθέσεων κάτι που θα οδηγούσε σε πάγωμα των καταθέσεων και τελικά θα κορυφώνονταν με την μετατροπή του νομίσματος με αποτέλεσμα σημαντικές απώλειες για τους καταθέτες.
Προσθέτει ότι η επιβολή του παγώματος στις καταθέσεις θα είχε απέτρεπε τους μητρικούς ομίλους από το να υποστηρίξουν τις υποχρεώσεις των ελληνικών θυγατρικών τους προς τους καταθέτες και άλλους πιστωτές, ανεξάρτητα από την οικονομική ικανότητα ή την προθυμία τους.
Η Moody΄s επισημαίνει εξάλλου ότι η ικανότητα των μητρικών ομίλων να στηρίξουν τους καταθέτες από τους κινδύνους της μετατροπής είναι περιορισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: