ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.12

Ο Παπαδάκης μηνύει τον Ζούλα!

Ο Παπαδάκης μηνύει τον Ζούλα!
Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com

Μήνυση και αγωγή εναντίον του συναδέλφου του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα θα καταθέσει ο Γιώργος Παπαδάκης, για το γεγονός ότι στο σημερινό του άρθρο στην «Καθημερινή» αφήνει να εννοηθεί ότι πως η σύσταση του πάνελ της χθεσινής, επεισοδιακής εκπομπής (Ηλίας Κασιδιάρης, Λιάνα Κανέλη και Ρένα Δούρου) τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Παπαδάκης από τον αέρα της εκπομπής του σήμερα το πρωί, είπε πως όλη η εκπομπή αποφάσισε να κάνει μήνυση και αγωγή στον κ. Ζούλα, καθώς με τις αιχμές που αφήνει στο σημερινό του άρθρο μειώνει την επαγγελματική αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη τουλάχιστον δέκα εργαζομένων σε αυτή την εκπομπή που εργάζονται 21 χρόνια.
«Κύριε Ζούλα, όποια στιγμή θέλετε μπορείτε να έρθετε στην εκπομπή, δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε μόνο στα δικαστήρια, γιατί θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων μας και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, μάλιστα, συνέχισε απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, λέγοντας: «Κωνσταντίνε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις. Πάντως, παρ’ όλα αυτά, εμείς σε καλούμε να μιλήσεις κι εδώ στην εκπομπή. Είναι κατάπτυστο το δημοσίευμα!»
Δείτε εδώ το άρθρο του Κωσταντίνου Ζούλα από την «Καθημερινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: