ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.12

Βρετανοί στον Σαμαρά: Τα νέα μέτρα αντιβαίνουν τις Συνθήκες της Ε.Ε


Την οργή και τον αποτροπιασμό του για τα νέα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα, εξέφρασε με επιστολή του προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Εργατικών Συνδικάτων της Βρετανίας (TUC).
Τα νέα μέτρα «θα πλήξουν τους ασθενέστερους και θα δυσχεράνουν περαιτέρω την ήδη δραματική κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα», αναφέρει η επιστολή. Η επιστολή του Μπρένταν Μπάρμπερ, που συντάχθηκε κατόπιν αιτήματος ελληνικών συνδικάτων, απεστάλη στην Αθήνα ενόψει της πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας και υπέρ της απασχόλησης και της ανάπτυξης. Αφού συνοψίζει τα μέτρα, ο κ. Μπάρμπερ τονίζει ότι θα επηρεάσουν όχι μόνο τους Έλληνες πολίτες αλλά και όλους τους Ευρωπαίους εργαζόμενους, «δημιουργώντας έναν αρνητικό ανταγωνισμό προς τα κάτω σε πανευρωπαϊκό επίπεδο». Το TUC αντιτίθεται έντονα σε αυτά τα μέτρα «που αντιβαίνουν κατάφωρα τις αρχές των ευρωπαϊκών συνθηκών» υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα έχει ήδη επικριθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης «για παραβίαση της Κοινωνικής Χάρτας του 1961 με μια σειρά νομοθετημάτων υπό την απαίτηση της τρόικα». Τέλος, ο κ. Μπάρμπερ εκφράζει την αλληλεγγύη των βρετανικών συνδικάτων με τους Έλληνες εργαζόμενους και τον ελληνικό πληθυσμό, οι οποίοι υφίστανται τα «άδικα και αντιπαραγωγικά»  μέτρα.
Σχέδιο «Μάρσαλ» προς την Ελλάδα ζητούν οι Γερμανοί συνδικαλιστές
Τα γερμανικά συνδικάτα απαιτούν «Σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, η γερμανική εφημερίδα «Neue Osnabrücke Zeitung» φιλοξενεί συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Γερμανικών Συνδικάτων (DGB), Michael Sommer, ο οποίος τάσσεται υπέρ της αλλαγής πορείας στην ακολουθούμενη πολιτική. «Στην Ελλάδα έχει ξεπεραστεί το κρίσιμο σημείο λόγω του ακραίου πακέτου λιτότητας. Ο κόσμος δεν μπορεί πια να αντέξει τις αποφάσεις», λέει ο Sommer, ο οποίος, για να βοηθήσει το γερμανικό κοινό να αντιληφθεί την κατάσταση στην Ελλάδα, κάνει και την αντιστοίχηση των ελληνικών μέτρων λιτότητας στα δεδομένα του γερμανικού προϋπολογισμού. Ο ηγέτης του DGB προειδοποίησε επιπλέον, ότι μια τέτοια πορεία οδηγεί υποχρεωτικά σε κοινωνικά ρήγματα, ενόσω στον κόσμο δεν δίνεται καμία προοπτική. Ενόψει των μειούμενων ρυθμών ανάπτυξης στην Γερμανία και της ολοένα και βαθύτερης ύφεσης στην Ευρωζώνη, ο Sommer απαιτεί άμεση παύση της πολιτικής δραστικής εξοικονόμησης και την κατάστρωση ενός σχεδίου Μάρσαλ. Ταυτόχρονα, απέρριψε την άποψη των Γερμανών «σοφών» της οικονομίας που πρεσβεύουν κι άλλη λιτότητα, θεωρώντας την ως εντελώς αποτυχημένη. Η DGB εκπροσωπεί 8 γερμανικές εμπορικές ενώσεις, και περισσότερους από 6 εκατομμύρια εργαζομένους. Ιδρύθηκε το 1949.

Δεν υπάρχουν σχόλια: