ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.12

Η "ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ??

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Εμπλοκή Χριστοφιλοπούλου, με υποκλοπέα θεμάτων πανελλαδικών εξετάσεων, σε ΙΕΚ..
Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει την πρώην υφυπουργό Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο μεγατόνων. Την κατηγορεί ότι συνεργάστηκε μέσω της κόρης της με τον σχολάρχη Φώτη Μπουγά ο οποίος έχει καταδικαστεί  για πρωτοφανή νόθευση των πανελλαδικών εξετάσεων ενώ εκκρεμοδικεί στο ΚΥΣΔΕ εδώ και 2,5 χρόνια από τότε δηλαδή που ήταν υφ. Παιδείας η κα Ε. Χριστοφιλοπούλου.
Για το αληθές των λόγων της η ΟΙΕΛΕ παραθέτει οκτώ συνημμένα έγγραφα με τις καταδίκες του Φώτη Μπουγά, το ιστορικό της υποκλοπής και την εμπλοκή του μέσω της κόρης της με τον σχολάρχη που "κατέχει τη θλιβερή πανελλαδική πρωτιά της απόπειρας υποκλοπής και διαρροής θεμάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2009"...


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)

Αρθ. Ιδρ. Απόφασης Πρωτοδ. Αθηνών 20376/58

Χαλκοκονδύλη 13, 104-32, Αθήνα

Τηλ: 5238148, 5230819

Fax: 5230819
 site:          www.oiele.gr
                                  Αθήνα, 13/11/2012
                                Αριθμ. Πρωτ:24365
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΣΧΟΛΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ Η ΠΡΩΗΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Η αποκάλυψη ότι η κόρη της πρώην Υφυπουργού Παιδείας κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου συνεταιρίστηκε με ιδιωτικό σχολείο της Καλαμάτας για την ίδρυση και λειτουργία του ιδιωτικού ΙΕΚ «Ορίζων» δεν θα προκαλούσε ουδεμία έκπληξη, εάν ο σχολάρχης του εν λόγω ιδιωτικού σχολείου δεν κατείχε τη θλιβερή πανελλαδική πρωτιά της απόπειρας υποκλοπής και διαρροής θεμάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων το 2009!!! Ο καταδικασθείς σχολάρχης είναι ο Φώτιος Μπουγάς, η κρίση του οποίου για την πρωτοφανή νόθευση των Πανελλαδικών Εξετάσεων εκκρεμοδικεί στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) εδώ και 2,5 χρόνια(!), από τότε δηλαδή που Υφυπουργός Παιδείας ήταν η κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ
Το καλοκαίρι του 2009 κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο υπόγειο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στην Καλαμάτα, 6 εκπαιδευτικοί κατ’ εντολήν του σχολάρχη έστησαν μηχανισμό ηλεκτρονικής υποκλοπής των θεμάτων των εξετάσεων. Ωστόσο πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω, και μετά από διενέργεια ΕΔΕ οι υπεύθυνοι παραπέμφθηκαν στο ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας, που με διαφορετική σύνθεση και ακροάσεις έκρινε το σχολάρχη και τους εκπαιδευτικούς. Η υπόθεση είχε ξεσηκώσει σάλο στο πανελλήνιο και στην εκπαιδευτική κοινότητα.
ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΙΝΗ-ΧΑΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΚΑΙ …ΕΝΣΤΑΣΗ
Με ομόφωνη απόφαση του ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας (συνημμένο 1), μετά από πρόταση και των αιρετών της ΟΙΕΛΕ, επεβλήθησαν βαρύτατες ποινές στους 6 επίορκους εκπαιδευτικούς, σε 3 εκ των οποίων μάλιστα επεβλήθη και η ποινή της οριστικής απόλυσης από την εκπαίδευση. Αντιθέτως, λίγες ημέρες μετά το ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας, αυτή τη φορά με διαφορετική σύνθεση, κατά την εξέταση των πειθαρχικών ευθυνών του σχολάρχη – εγκεφάλου της υποκλοπής δεν επέδειξε την ίδια αυστηρότητα. Αντί της ποινής της άρσης λειτουργίας σχολείου, που προβλέπει ο νόμος, ο Φώτιος Μπουγάς καταδικάστηκε στην ποινή-χάδι προστίμου ύψους 25.000 ευρώ (συνημμένο 2). Μάλιστα, ο παραβάτης σχολάρχης κατέθεσε ένσταση στο ΚΥΣΔΕ  εναντίον της ποινής, στα τέλη Μαΐου του 2010. Την εποχή εκείνη Υφυπουργός Παιδείας και αρμόδια για θέματα ιδιωτικής εκπαίδευσης ήταν η κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑ;
Παρά το γεγονός ότι τέτοιου είδους ενστάσεις εκδικάζονται συνήθως εντός ολίγων εβδομάδων ή μηνών, όπως προβλέπει ο νόμος, η ένσταση του κ. Φ. Μπουγά βρίσκεται εδώ και 2,5 χρόνια κλειδωμένη σε κάποιο ερμάρι του ΚΥΣΔΕ από ένα «αόρατο» χέρι που τον προστατεύει. Η απορία της ΟΙΕΛΕ για την πρωτοφανή καθυστέρηση εκδίκασης της υπόθεσης, παρά τα συνεχή διαβήματα της Ομοσπονδίας, απαντάται σήμερα με την είδηση ότι η κόρη της κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου, Ελιάνα, είναι συνιδιοκτήτρια και διευθύντρια του ιδιωτικού ΙΕΚ «Ορίζων» (συνημμένο 3) που θα λειτουργήσει στο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στην Καλαμάτα (συνημμένο 4). Ο εταιρικός «γάμος» Χριστοφιλοπούλου-Μπουγά το φθινόπωρο του 2012, εξηγεί εκ των υστέρων και κάποιες «περίεργες» κινήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας της κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου στο Υπουργείο Παιδείας, όπως π.χ. την προσπάθειά της να περάσει Υπουργική Απόφαση που να επιτρέπει σε ιδιωτικά σχολεία να εκμεταλλεύονται εμπορικά, μετά τη λήξη των μαθημάτων, τους χώρους και τις υποδομές τους (συνημμένο 5). Η απόπειρα αυτή δεν ευοδώθηκε, μετά και από έντονη αντίδραση της ΟΙΕΛΕ που επικαλέστηκε ομόφωνη γνωμοδότηση του ΝΣΚ η οποία απαγορεύει τις εμπορικές χρήσεις χώρων ιδιωτικών σχολείων (συνημμένο 6), και η κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου υποχρεώθηκε σε ανάκληση της απαράδεκτης εκείνης ρύθμισης με έγγραφό της προς τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης (συνημμένο 7). Ωστόσο, στο πρόσφατο Μνημόνιο 3 περιέχεται διάταξη (φωτογραφική;) που ξεπερνά το σκόπελο του ΝΣΚ και επιτρέπει σε «κοινοπραξίες» τύπου Μπουγά-Χριστοφιλοπούλου να κάνουν ελεύθερα εκπαιδευτικές «μπίζνες».
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;
Η αποκάλυψη της δυσώδους αυτής υπόθεσης, ενός ακόμη δείγματος του καταρρέοντος, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, δικαιώνει τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ που είχε ζητήσει, τον Ιούλιο του 2011, την παραίτησή της κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου από τη θέση της Υφυπουργού Παιδείας (συνημμένο 8) ως «ανθρώπου των σχολαρχών».
Άραγε, μετά την αποκάλυψη της ΟΙΕΛΕ θα βρει το πολιτικό θάρρος να παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή η κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου;  Ή θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα, θεωρώντας, η «πανέξυπνη», εμάς που ως Άτλαντες κουβαλάμε στους ώμους μας τρία μνημόνια, βλάκες!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ                                                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: