ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.12

ΠΡΟΣ "ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:..ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ


 
 
Ως κίνηση “εσχάτης προδοσίας” ερμηνεύουν εθνικιστικές κινήσεις της χώρας μας, τυχόν αποδοχή απο την κυβέρνηση του “ειδικού ταμείου” και της επιτροπείας των δανειστών στα υπουργεία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η εθνικιστική κίνηση “Όσοι Ζωντανοί” “θέτει πλέον, χωρίς διάθεση υπερβολής ή εύκολου λαϊκισμού, το ζήτημα της εσχάτης προδοσίας επί τάπητος. Η αποδοχή του ειδικού λογαριασμού αποτελεί ευθεία κατάργηση του κυριαρχικού δικαιώματος του Ελληνικού κράτους να ορίζει την δημοσιονομική του πολιτική. Η αποδοχή επιτροπείας στα υπουργεία, καταργεί πλήρως την Ελληνική κυβέρνηση (ασχέτως του ποια είναι) ως φορέα άσκησης της εξουσίας σε αυτή την χώρα.” “Κατανοούμε το επιχείρημα πως “αυτοί μας δίνουν λεφτά για να επιβιώσουμε, οπότε αυτοί βάζουν τους όρους”, όμως στο Ελληνικό Εθνικό Σύνταγμα δεν υπάρχει ακόμα άρθρο που να προβλέπει την κατάργησή του ή την εκ περιτροπής λειτουργία του, με βάση τις εκάστοτε ορέξεις ξένων δανειστών.
Αντιθέτως το ακροτελεύτιο άρθρο του προβλέπει πως “η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”, καταλήγει η ανακοίνωση, δίνοντας το στίγμα των αντιδράσεων που θα υπάρξουν σε μία τέτοια εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. -->

Δεν υπάρχουν σχόλια: