ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.12

Μας κυβερνούν σοσιαλιστές!

Εντυπωσιάστηκα με ένα άρθρο της Αυγής. Σπάνια συμφωνώ με την συγκεκριμένη εφημερίδα αλλά σε αυτή τη περίπτωση μια χαρά τα λέει. Ζούμε πολύ … σοσιαλιστικές εποχές.

Μας κυβερνούν σοσιαλιστές!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι (κρυφο)σοσιαλιστές. Ο πρωθυπουργός μιλά φανερά πια με τσιτάτα του Λένιν (λέγεται ότι εδώ και καιρό έτσι μιλούσε στις κλειστές συσκέψεις, δεν τον καταλάβαινε ο Γ. Μιχελάκης και γι’ αυτό τον άλλαξε με τον Σ. Κεδίκογλου, που έχει σπουδάσει στην ΕΣΣΔ). Ο υπουργός Οικονομικών βάζει φόρους σε ό,τι κινείται και αναπνέει. Ζούμε εποχές υπαρκτού σοσιαλισμού! Με τα γνωστά οικονομικά αποτελέσματα, βέβαια: αύξησαν τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, έπεσε η ζήτηση, μειώθηκαν τα δημόσια έσοδα.


Και στον Ιατρικό Σύλλογο είναι σοσιαλιστές. Ζητούν να επιβληθούν φόροι στα τρόφιμα, τα τσιγάρα κ.λπ. για να καλυφθούν τα χρέη του ΕΟΠΥΥ. Μετά θα ακολουθήσουν έξτρα διόδια (για τα έξοδα του ΚΑΤ) ή φόρος στα παϊδάκια - ξέρετε πόσο επιβαρύνουν τις καρδιολογικές κλινικές και τον ΕΟΠΥΥ οι εξετάσεις για καρδιά και η αυξημένη χοληστερίνη;


Πάντως άλλες χώρες αφαιρούν τους φόρους από τις "κακές" συνήθειες των ανθρώπων. Η Δανία καταργεί άμεσα τον φόρο στα τρόφιμα που περιέχουν κορεσμένα λίπη. Και ανάμεσα στους λόγους που επικαλέστηκαν οι αμαθείς του υπουργείου Οικονομικών της Δανίας ήταν πως το μέτρο οδήγησε σε αύξηση τιμών και ανεργίας, ενώ πολλοί Δανοί πέρναγαν τα σύνορα με τη Γερμανία και αγόραζαν από εκεί τα παχυντικά τους τρόφιμα!


Αυτοί όμως είναι καπιτάλες και δεν θέλουν τον λαό τους fit.



Μαρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: