ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.12

Aπίστευτο! Ξεπούλημα των υπαλλήλων της Βουλής στους Κινέζους της COSCO και τη Μέρκελ καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες!


 

Μία απίστευτη δρομολόγηση ενός ακόμα ξεπουλήματος καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω σχετικών ανακοινώσεων που εξέδωσαν σήμερα νωρίς το πρωί. Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες ο όλος ντόρος για τα δήθεν προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής έγινε εκ του πονηρού με σκοπό να δοθεί εργολαβία η διαχείριση της Βουλής στους αδίστακτους Κινέζους που μετά τη χαριστική εκχώρηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ορέγονται να αυξήσουν την παρουσία τους και σε άλλα καίρια σημεία της ελληνικής επικράτειας με στόχο πάντα την αφαίμαξη και τον οικονομικό στραγγαλισμό του Έλληνα εργαζόμενου.  Και όλα αυτά μάλιστα με την υψηλή εποπτεία και σύνεση της Μέρκελ για την οποία πολλοί υποστηρίζουν πως στη νέα κινεζική εταιρία διαχείρησης του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα κατέχει ποσοστό 14% καθώς και δικαίωμα ψήφου στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Στον απόηχο αυτής της απαράδεκτης τροπής των πραγμάτων το μόνο θετικό που θα μπορούσε να προσμετρηθεί για τους υπαλλήλους της Βουλής είναι πως με την ανάληψη της διαχείρισης από την COSCO θα διατηρήσουν τον 15ο και 16ο μισθό τους αφού το κινεζικό ημερολόγιο έχει 16 μήνες τον χρόνο, οπότε δε χρειάζεται να θιγούν τα μηνιάτικά τους. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: